Для участия в тестовом турнире на автомате, зарегистрируйтесь на сайте - Конкурсы прогнозов Мегаспорт и в разделе ТЕННИС зарегистрируйтесь на турнир. Если Вы уже зарегистрированы на сайте, просто зарегистрируйтесь на турнир. Never Say Never!
Дата: Понеділок, 14.03.2011, 23:48 | Сообщение # 331
batman
Лауреат: 3094
admin
29.03.2010
Київ
Ох ж і язикатий у нас дон виявляється! ДСП я взяв, щоб на ньому конкурентів відправляти прямо в Маямі на пляж А з Вами, дон, я б хотів на корті зустрітися, щоб показати, хто тут Boss А Bosfan, схоже на Вас заздалегідь образився, і прогнози не прислав. От як Ви людей лякаєте. А Математика так зачморили, що він і читати все це боїться напевне. А може дійсно з дівулями десь отвисає - прям молодий Мілевський, тільки в тенісі Never Say Never!
Дата: Понеділок, 14.03.2011, 23:54 | Сообщение # 332
БаАагиня
Лауреат: 4241
Рада Мегаспорту
04.11.2009
Ужгород
Прев"ю просто відпадне! З кожним разом все більше дивуюсь нашим форумовським талантам! Молодці!
Щодо зустрічі з Аккі, то звичайно, вона буде хоча б одному з турнірів і комусь там непоздоровиться . А на рахунок Тандему - то це дезінфа - ми стоїм, як граніт і ніякі плітки не допоможуть вам виграти в Судоку
Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Дата: Вівторок, 15.03.2011, 00:01 | Сообщение # 333
batman
admin
29.03.2010
Київ
Quote (Oksi_f)
А на рахунок Тандему - то це дезінфа - ми стоїм, як граніт і ніякі плітки не допоможуть вам виграти в Судоку
В Судоку нам вже ніщо не допоможе Але ми битимемося до кінця! Але то командний конкурс, а тут кожен за себе грає. Хоча може варто подумати над парними турнірами
P.S. Хоч з огляду дізнався, що у run'а є жінка. А то б ніхто і не сказав
Дата: Вівторок, 15.03.2011, 00:15 | Сообщение # 334
Лауреат: 5658
кэп
03.11.2009
Чернівці
Quote (semeniuk)
И когда же он отреагирует на мои издевательства???
Ну що ж, пора відповісти. Увесь цей час обраховував варіанти. Які? А не скажу. Лише натякну. Просто з'ясовував в якій країні більш жорсткі закони щодо журналістів Північна Корея ідеально підходить, але там нема турнірів, доведеться чекати поки Дон завітає в Китай. Ой... не Дон, а один журналюга, який проходу не дає
Дата: Вівторок, 15.03.2011, 11:16 | Сообщение # 336
БаАагиня
Рада Мегаспорту
04.11.2009
Ужгород
Результати:
Жіночий турнір. Пройшли в наступний раунд: Санек, сасаса, run, Oksi_f – переможці в очних дуелях, а також Jack Boss, phenyx, kibic, Accrington по сітці.
Чоловічий турнір. Пройшли в наступний раунд: Математик, digor, Oksi_f – переможці в очних дуелях, а також Jack Boss, Accrington, semeniuk, run по сітці. У Санька з феніксом буде догравання по сьогоднішній програмці.
Вітаю переможців, удачі в наступних раундах!
PS. Дон РОБІНйо дочекався того, що Оксі буде грати аж два матчі з Аккі, в обох турнірах).
Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Дата: Вівторок, 15.03.2011, 20:26 | Сообщение # 339
batman
admin
29.03.2010
Київ
Quote (Математик)
Північна Корея ідеально підходить, але там нема турнірів, доведеться чекати поки Дон завітає в Китай. Ой... не Дон, а один журналюга, який проходу не дає
Думаю після такого, він візьме лікарняне і в Китай не полетить Його треба іншим підкупляти - він коньячок любить заливать в себе. І про дівчат не дарма весь час натякає Never Say Never!
Дата: Вівторок, 15.03.2011, 21:23 | Сообщение # 340
Студент: 35
вболівальник
09.01.2011
Dnepr
Quote (semeniuk)
Кстати реакции от него так и не дождался. Но продолжаю ждать
А какая Вам нужна реакция?Наездов пока небыло, все норм.Будут наезды- будет реакция ,да при том серьезная.Отвезем Вас обратно в Катар и посадим в абезянник!
Quote (semeniuk)
Кстати, как настоящее имя нашего араба так и неизвестно. Колитесь, дружище, колитесь.
Ну ладно,хотели - получайте! Абу Нурсултан Сакхр ибн Малин абу-л-Фатх.Но вы ж все равно не запомните.
Додано (15.03.2011, 20:23) --------------------------------------------- Так,уже второй день начали!В ндиане утро ,а наш спецкор пьянствует!Или уже забил на обзор?
Жіночий турнір. Пройшли в наступний раунд: phenyx, Санек, run, Accrington.
Чоловічий турнір. Пройшли в наступний раунд: Математик, phenyx, Accrington, а у semeniuk’а з run’ом буде догравання сьогодні. Слід відмітити, що phenyx вбив одразу двох зайців прогнозом на цю програмку. Спочатку в дограванні виграв у Санька, а потім зразу і в digor’а.
Цікаві півфінали вийдуть).
П.С. А Великий Аккі не пошкодував мене в жодному з турнірів , щоправда в дуууууууже тяжкій боротьбі визначився переможець).
Чоловічий турнір. ФІНАЛ - phenyx vs run У дограванні semeniuk’а з run’ом визначився переможець на матчі Ваврінки з Бердихом. run спочатку пройшов Мішаню, а потім і Великого Аккі).
Жіночий турнір. Через те, що один матч буде зіграний сьогодні ввечері, результати попередні. Але точно відомо, що в фінал вийшов нарешті Санек! А в run’a з Accrington’ом на останній матч програмки матч відмінностей нема. Тому, ФІНАЛ – Санек vs Accrington
Тепер не знаю, що робити з програмкою . Напевно виставлю наперед і тоді буде запас на догравання. Чи сьогодні відпочинемо?
Дата: П`ятниця, 18.03.2011, 10:48 | Сообщение # 347
БаАагиня
Рада Мегаспорту
04.11.2009
Ужгород
Програмки виставила. Нагадую, що прогнози надсилають всі учасники, навіть після вильоту. Це нагадування стосується сасаса), бо інші надсилають справно.
Удачі фіналістам!
Чоловічий турнір. ФІНАЛ - phenyx vs run phenyx повів у зустрічі, вигравши перший сет з рахунком 7-5. На матч Надаля у фіналістів відмінність у кількості сетів. Якщо виграє іспанець в 2-х, то Саша буде святкувати перемогу в турнірі. Якщо ж в 3-х, то будемо чекати догравання.
Жіночий турнір. ФІНАЛ – Санек vs Accrington Тут боротьба напруженіша. Перший сет виграв Accrington з рахунком 7-6, а от другий взяв Санек 7-5. Чекаємо розв’язки на жіночому фіналі.
Додала в чоловічу програмку півфінал Федерер-Джоковіч, дедлайн сьогодні в 22-00. На жіночий - завтра. Прогнозуємо і насолоджуємося красивим тенісом!
Четвертий матч в чоловічому турнірі зараховуватися не буде, оскільки це суперечить правилам турніру. Як виявити переможця прописано в правилах по пунктах. Змінювати правила ми вже не маємо права. Never Say Never!
Дата: Понеділок, 21.03.2011, 00:08 | Сообщение # 350
batman
admin
29.03.2010
Київ
Всі дані після турнірів в Індіан Велс оновлено. Вітаю Олега і, особливо, Сашу. Настригли очок вони непогано. Але мене все одно ще не наздогнали. Хоча, якщо така ж ситуація і в Маямі повториться, то не довго мені сидіти на першому місці. Never Say Never!
Дата: Понеділок, 21.03.2011, 10:16 | Сообщение # 351
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Всем привет! Наконец-то турниры в Индиан -Уеллс канули и я могу отдохнуть. Но только после написания отчета. Так что начинаем. Начинаем с ответов на ваши претензии.
Цитата (Jack-Boss)
ДСП я взяв, щоб на ньому конкурентів відправляти прямо в Маямі на пляж
Мы все в это дружно поверили Не отмазывайтесь.
Цитата (Jack-Boss)
А з Вами, дон, я б хотів на корті зустрітися, щоб показати, хто тут Boss
А я с Вами в баре, что б показать кто тут дон. ГЫк, ой
Цитата (Jack-Boss)
Щодо зустрічі з Аккі, то звичайно, вона буде хоча б одному з турнірів і комусь там непоздоровиться
Да, кому то действительно не поздоровилось. Но об этом позже
Цитата (Математик)
Увесь цей час обраховував варіанти. Які? А не скажу.
Все, уважаемый Математик, Вас больше не трогаю. Извините за все Хотя нет, потрогаю еще немножко
Цитата (kibic)
А все очень просто кэп, это аббревиатура - конструктор эффективных прогнозов, и все.
Интересный вариант. Итак, у всех есть шанс отомстить мне. Предлагаю расшифровать мой титул ДОН. Ну, вперед, смелее
Цитата (cacaca)
Абу Нурсултан Сакхр ибн Малин абу-л-Фатх
Ото-то да. Я буду называть Вас просто - Абу Малин. И кто там по вашему про обзор забыл? Я???? А отсылать прогнозы кто забыл? Вы!!! Ну шо такое. Надо же на все раунды присылать прогнозы, или ваш почтовый страус изогнулся? Капец просто. Птичку, жалко
Ну вроде все. Теперь перейдем ближе к турнирам. В АТР турнире победил товарищ phenyx. Вообще, давайте будем откровенны - именно Сашко стал лучшим игроком этих турниров. Кроме победы в АТР, полуфинал ВТА и выигранные обе регулярки. Соответственно прорыв в рейтинге нехилый уже третье место. Так что серый маг поработал по полной. Да и бабулька тоже, которая рассклала Саньку на картах выход в финал. Благодаря этому результату Санек поднялся на две строчки и теперь пятый в рейтинге. Вось так. А вот Jack-Boss как прилетел с Катара на ДСП, так на нем же и улетел отсюда. Прямо на пляж, в Маями. Хотя еще и здесь покружлял немного. Вообще интересно. Провалил турнир кроме Евгения и semeniuk. Да, ДСП Джека на этом турнире был двухместный. Да. Так что они вместе с semeniuk' ом вмостылысь на ДСП и давай круги нарезать над кортами. Хе-хе-хе, кто чем занимается :D Вместо того чтоб теннисом заниматься. Чудаки Неудачно выступил на турнире и конструктор эффективных прогнозов. Какой турнир имелся ввиду, в каком виде спорта неизвестно. Хотя уже сегодня мне случайно удалось узнать что kibic ведущий прогноза погоды на харьковском ТБ :D Да, именно он прогнозил теплую зиму и снежное лето ( во гонит :) ) Кого еще можно назвать одним из героев турниров так это run' a. Кроме финала в женском турнире еще и полуфинал в мужском. Благодаря этому удалось удержатся на четвёртом месте в рейтинге. А вот отдохнуть за пределами корта не удалось. Еще бы, тёщенька постоянно дергала. Дима иди сюда, Дима принеси то. Это в то время, когда со своими девицами за несколько метров на пляже куролесил Математик. Среди них папарацци узнали ведущую М 1 Кульбабу и ведущую Ь 92 панчоху Имя третьей красавицы осталось неизвестным. Назвем ее просто, №3. Про выступления Игоря на турнире даже писать не хочется. На АТП дошел до полуфинала, в женском вылетел сразу. Но теннис, теннисом, а хочется ж любви :D все ж мы живые люди Неприметно выступил на турнире и digor. Игорь, хватит расслаблятся. Давай, напрягайся немного, а то от твоего десятого места в рейтинге пелетон дает дёру. Потом можешь не догнать. Ждем от тебя на турнире в Маями прорыва, или хотя б коньячка. Бо хочется выпить И на десерт. На турнирах в Индиан -Уеллсе состоялись два боя просто вселенского масштаба. Oksi_F и Accrington сыграли между собою на обеих турнирах. Ни для кого не секрет что Оксана и Олег давние друзья и соратники по одному з футбольных конкурсов. Но как только они вышли на корт это все ушло куда-то вдаль. Теннис был такой, что я чуть не заснул сидя на трибунах. Не, не, матчи были очень интересны. Просто я не выспался На турнире АТП матч был сложнейшим и абсолютно равным. Соперники пожали друг другу руки и на этом все кончилось. Но потом был женский турнир. Так вот, здесь Олег победил очень легко. И после боя, когда Оксана раздавая афтографы у задней линии своей половины корта, ждала слов поддержки и может даже извинения за такую легкую победу Олег начал смеятся, развернулся и направился к раздевалке Оксана услышала смех. Возмутилась В два шага приблизившись в центру корта, со словами " Я тебе гад достану", махнула через сетку, догнала Олега, и давай просить его сказать слова поддержки. Допросилась, да. С третьего удара ( бу-га-га-га-га :D ) Ото зрелище было И как при этом Олег умудрился турнир выиграть? Рука в гипсе, под глазом бланжище Ох. Вот те и турниры.
Ладно, хватит. Напоминаю, следующий турнир в Маями. Прием заявок до 26 марта. Туда и я поеду есстественно. Там и встретимся с вами. А сейчас пора прощаться. До встречи, спортсмены!!!!!!!!! :bye: Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 21.03.2011, 12:31 | Сообщение # 352
БаАагиня
Рада Мегаспорту
04.11.2009
Ужгород
Саша, Олежка с победой Вас!!! Классный турнир получился! Мне почему-то именно он был самым интересным с начала сезона). Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Дата: Понеділок, 21.03.2011, 13:58 | Сообщение # 355
БаАагиня
Рада Мегаспорту
04.11.2009
Ужгород
ОГООО . Це точно нашому спецкору приснився такий матч між мною і Аккі. Не було такого... Там все було навпаки, я ледве з корту ноги винесла, розгромив мене повністю... Тепер вимагаю з нього компенсації!) Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Дата: Понеділок, 21.03.2011, 22:21 | Сообщение # 359
batman
admin
29.03.2010
Київ
Спочатку оголошення.
Продаю ДСП. Недорого. Двохмісна. Звонить в рельсу ракеткою, спитати JB.
От що значить довірити проведення турніру жінці. Ні-ні, я проти Оксани нічого не маю, але просто все на неї переклав і тому розслабився. А коли розслабляєшся тебе тут же б'ють по голові.
Наступні турніри знову довіряю Оксані, але на цей раз розслаблятися не буду. (ДСП сподіваюсь до 26 сплавить уже).
Quote (semeniuk)
Итак, у всех есть шанс отомстить мне. Предлагаю расшифровать мой титул ДОН. Ну, вперед, смелее
Ох зря ви це сказали, шановний доне. ДОН - Дуже Офігевший Нахальний ЖУРНАЛЮГА! ДОН - Дайте випить кОньяку, а то спать Не могу. Never Say Never!