http://kiev.vgorode.ua цікавий сайт! можете зайти почитати, тут дуже багато про євро, всяких інтерв"ю веселих з європейцями...))) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
я все же выбрал за кого болеть буду))) конечно же против Кристинки))) Благо новое чешское пиво в местный супермаркет завезли, зацепил пару бутылочек на пробу
Дата: П`ятниця, 22.06.2012, 00:44 | Сообщение # 306
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Додому прийшов йшла саме 60 хвилина...не знаю,як там перший тайм, але ті півгодини,що я бачив - у чехів шансів не було! Таке відчуття,що вони грали як Челсі в фіналі ЛЧ, тупо щоб дотягнути до пенальті...але Челсі хоть трохи атакувало! Португальці проходили як хтіли, але всі свої моменти пороли! Якби Україна так грала з англічанами, то я був би перший у списку хто б їх обматюкав за таку гру!
В принципі получилось практично те, що я і думав...португальцям перемога вдалася важко, бо вони ніяк не могли забити гол! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: П`ятниця, 22.06.2012, 09:23 | Сообщение # 308
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Не вистачило чехів на другий тайм. Перший грали не погано, хоча і моментів майже не створювали а от в другому явно підсіли. Португалія в 1/2. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: П`ятниця, 22.06.2012, 12:55 | Сообщение # 309
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Сьогодні матч Німеччина-Греція...Думаю тут несподіванки бути не повинно! Сьогодні грають команди в яких гра дійсно командна!!!І це стане вирішальним фактором! Яка команда дасть збій, та і програє...Думаю німці будуть грати спокійно і заб"ють свої голи, не думаю, що вони будуть рватись забити чим побільше, всі пам"ютають 2010 де виніс Англії 4:1 абсолютно нічого їм не дав...А греки наврядчи забють, хоча реалізація моментів у них просто зашкалює!!!за 3 матчі в груповому турнірі греки 5 раз вдарили у площину воріт і забили 3 голи!!! От тільки добре це чи погано не знаю, адже німці не дадуть сильно прицілюватись, та і Нойер на воротах стоїть! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: П`ятниця, 22.06.2012, 17:47 | Сообщение # 311
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
я тобі буду смс-розсилку кидати: хто кого вдарив, хто кого за футболку потягну...!назло, щоб не дати тобі заснути! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: П`ятниця, 22.06.2012, 23:36 | Сообщение # 314
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Класно німці грають! Дивишся і получаєш насолоду!!!Лам настоящий лідер і капітан, красивий гол! Хоча греки на початку контратакували також гостро, враховуючи що у німців мало гравців в захисті залишалось, виходили дуже гострі контратаки! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
От ідіоти!!! Ви ж виграєте 1:0, якого практично всією командою атакувати греків і залишати стільки місця для контратаки?! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Таке відчуття що німці вирішили просто погратись, тому і пропустили! на зло мені, я поставив,що греки не заб"ють...козли "To strive, to seek, to find, and not to yield"
М-да, німці дають жару! Ройс заслужив забити! але я був би радий,якби ще й забив Шюрле, але уже не судьба... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Очень обидное было вчера поражение французов. Да, испанцы играли немного лучше, но подопечные Лорана Блана могли и сравнять, причем имели, на мой взгляд, неплохие шансы. Однако Ривейра своим глупым фолом все подпортил. Сегодня интереснейший матч Англия-Италия. Буду за овертайм и пенальти!
Повідомлення відредагував Qcumber - Неділя, 24.06.2012, 15:59
Дата: Понеділок, 25.06.2012, 12:24 | Сообщение # 324
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Вболівали вчора за Італію! По грі Англічани точно не заслуговували проходити далі! Гра тупо на відбій...і якби ж це така тактика була на матч з Італією, а так вони відіграли усі матчі на цьому ЄВРО... Але у серії пенальті почав задумуватися: блін, скільки ж уже фартить цим італійцям?!Реально, тупо на визучості часто виграють і проходять далі! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 25.06.2012, 12:37 | Сообщение # 325
forever young
Лауреат: 1441
Рада Мегаспорту
16.11.2009
Киев
а ми з Оксіком топили за Англію, навіть гімн заспівали (классно, що в момент гімну на табло друкують слова, як в караоке) поряд з нами сиділи англічани, перед гімном кажуть: слухайте, буде круто) а їм, нє, будем співати, а не слухати)) Думаю, вони нашим співом були розчаровані)) А взагалі, классно було, якби не виліт англічан...
p.s. на стадіоні Карлсберг по 16 грн О_о
Повідомлення відредагував Accrington - Понеділок, 25.06.2012, 12:40
Дата: Понеділок, 25.06.2012, 15:38 | Сообщение # 328
Професор: 539
друг
29.03.2010
Днепропетровск
Очень классный матч! Итальянцы больше заслуживали на победу, согласен, но рад, что закончилось все лотереей.
Ну что, в донецком полуфинале встретяться Италия и Германия. Сразу вспоминаеться драматическая победа Италии в 2006-м, вырваная на последних минутах дополнительного времени.
Дата: Понеділок, 25.06.2012, 15:46 | Сообщение # 329
forever young
Лауреат: 1441
Рада Мегаспорту
16.11.2009
Киев
Quote (Qcumber)
Ну что, в донецком полуфинале встретяться Италия и Германия. Сразу вспоминаеться драматическая победа Италии в 2006-м, вырваная на последних минутах дополнительного времени.
они будут в Варшаве играть, в Донецке испанский полуфинал)
Дата: Понеділок, 25.06.2012, 16:29 | Сообщение # 330
Професор: 539
друг
29.03.2010
Днепропетровск
Quote (Accrington)
они будут в Варшаве играть, в Донецке испанский полуфинал)
А, да, сорри.
P.S. В варшаве - это плохо. За матч Германии с Грецией столько раз эту Меркель показали... Хорошо, хоть нашего Президента все время не показывали во время игр сборной Украины.
Повідомлення відредагував Qcumber - Понеділок, 25.06.2012, 16:29