Росія розчарувала. Команда не була готова до оборонної гри греків і не знала що з цим робити, особливо в другому таймі. Хоча як греки гратимуть було ясно. Є питання до Адвоката, після першого матчу не втримав психологічно команду на рівні. А чехи молодці. Після такого провалу в першому турі дві перемоги. Не даремно вони нас порвали в товариському матчі, хороша команда. Сьогодні вболіватиму за Данію. Розумію що це дивно, але хочу щоб з групи вийшла Німеччина і Данія. Ну ни фига себе журналюга!!!
Я з самого початку в цій групі найбільше підтримував Голландію. Але після двох матчів які я подивився хочу щоб з групи вийшла Данія. Проти португальців я тільки через Роналду, не хочу щоб він далеко зайшов на турнірі. Ну ни фига себе журналюга!!!
блин, Миша, ты мне напоминаешь людей которых называют глориками или полностью глорихантерами))) так быстро менять свои взгляды...
Так це ж просто симпатії. Данія явно слабша за складом ніж інші в цій групі. Слабких треба підтримати. Та ще і грають непогано. Від оборони, але зовсім не як греки.
А я завжди симпатизував Нідерландам. Хоч вони завжди показували посередню гру, і хто б що не казав - минулий ЧС не вийняток. З повагою - математик
Что ж, чудесного спасения сегодня не вышло. Россияне огорчили, нет слов.
Да, зато вышло чудное спасение у Греции и Чехии. Кто бы мог после 1 тура даже подумать о том, что имено они станут учасниками плєй-офф от группы A? Респект Фернанду Сантушу: смог настроить команду и подобрать тактику. А главная ошибка россиян, на мой взгляд, в том, что они заранее недооценили соперника. Многие болельщики, я в том числе, думали, что для россиян этот матч станет легкой прогулкой, а оказалось, что греки настроены обороняться всерьез. От этого и посыпалось куча ошибок в игре сборной, нужда во смене тактики "на ходу" и итоговое поражение. Чехи также приятно удивили, хотя игра с Грецией уже многое показала.
Quote (semeniuk)
Проти португальців я тільки через Роналду, не хочу щоб він далеко зайшов на турнірі.
Аналогично... Вроде неправильно так, но все-таки это сборная имени Роналду. Но Дания вряд ли возьмет очки у Германии, так что здесь им надо надеяться на победу голандцев.
Повідомлення відредагував Qcumber - Неділя, 17.06.2012, 15:31
Дата: Понеділок, 18.06.2012, 00:39 | Сообщение # 250
Лауреат: 4099
Рада Мегаспорту
12.11.2009
Кузнецовск
Браво немцы! Не стали заниматься фигней, которой я надеюсь завтра и не будут заниматься "чемпионы мира и его окрестностей". А голландцы сами все просрали... Никакущую сборную привез Ван Марвейк сюда... жаль... теперь даже не знаю за кого болеть в паре Чехия - Португалия... возможно вобще этот матч смотреть не буду)
Дата: Понеділок, 18.06.2012, 01:11 | Сообщение # 251
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
м-да, оранжеві ніякі на цьому чемпіонаті були...мабуть це ще одна сенсація:Нідерланди не взяли ні одного очка! жалко їхніх вболівальників...одні із самих яскравих вболівальників у світі! от тілька їхня збірна на цьому чемпіонаті лише тінь від оранжевих футболок! Хоча від Голландії на цьому євро я провалу і очікував... Датчани також молодці! билися з усіма! мене вони порадували! Класна у них команда! саме команда, а не окремі особистості!
З.І. Ура!!! Росія вилетіла!!! я мабуть тут один цьому радію "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 18.06.2012, 11:14 | Сообщение # 254
БаАагиня
Лауреат: 4241
Рада Мегаспорту
04.11.2009
Ужгород
Ну то звісно, я сама не чекала такого результату. І уявляю, що б було, якби від нашої збірної очікували, те що чекали від них... Шкода їх, але певно, не змогли повністю оцінити суперників, хоч відомо, що в фінальній стадіїї слабих не буває. Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Повідомлення відредагував Oksi_f - Понеділок, 18.06.2012, 11:14
Дата: Понеділок, 18.06.2012, 18:13 | Сообщение # 255
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
сьогодні матчі в групі С...італійцям потрібно тільки перемагати ірландців, але навряд чи Трапаттоні дасть спокійно перемогти своїм співвітчизникам! тим більше якщо хорвати зіграють в нічию з іспанцями, то італійцям потрібно перемагати з різницею як мінімум у 2 м"ячі! Особисто мене ця група найменьше цікавить, навіть не знаю чому, хоть тут і є італійці...можливо тому, що їхня збірна слабка...Хоча як на мене ця група взагалі найслабша (не враховуючи групи А)...і я не буду здивований, якщо італійці пролетять! по-перше вони можуть самі собі наробити проблем зігравши в нічию! По-друге, я б не був впевнений, що іспанці розгромлять хорватів! А зараз складається враження, що італійці вважають, що іспанці уже обіграли хорватів, а вони з мінімальним рахунком обіграли ірландців! Одним словом, вони думають, що вийдуть з групи, не докладаючи великих зусиль...Але на ЧЄ такого не буває!!! десь розслабився трішки і все...поїдеш в слід за Росією, але в іншу сторону... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 18.06.2012, 19:49 | Сообщение # 256
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Да, хороші вчора матчі були. Голландських фанів дійсно шкода, але команду не шкода зовсім. Ну не заслужили вони на плей-офф, при всіх симпатіях до цієї команди. Сьогодні вболіватиму за вихід хорватів в плей-офф. Не думаю що матч для іспанців легкий буде, хорвати не та збірна яка дасть себе порвати. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 18.06.2012, 20:29 | Сообщение # 257
Рада Мегаспорту
12.11.2009
Кузнецовск
Quote (сухОФрукт)
і все...поїдеш в слід за Росією, але в іншу сторону...
а еще в след за Голландией, Данией, Ираландией... да и смотри чтобы кто то не остался дома просто зрителем как Польша... хотя мне этого совсем не хочется... ... извините не выдержал...
Дата: Понеділок, 18.06.2012, 20:47 | Сообщение # 258
Професор: 539
друг
29.03.2010
Днепропетровск
Мда, должен признать, хороший матч отыграл Роналду. Ну и Олег был прав: нет команды у Голландии. Ждем месседжа об увольнении ван Марвека.
Quote (сухОФрукт)
.і я не буду здивований, якщо італійці пролетять! по-перше вони можуть самі собі наробити проблем зігравши в нічию! По-друге, я б не був впевнений, що іспанці розгромлять хорватів! А зараз складається враження, що італійці вважають, що іспанці уже обіграли хорватів, а вони з мінімальним рахунком обіграли ірландців!
Италия Липпи на ЧМ сумела такое. Ну это нужно постараться отдать очки ирландцам... А с Англией мы, похоже, будем играть без Шевы. Жаль, серьезная потеря будет, если не востановиться... Конечно, сейчас он не на том наивысшем уровне, на каком был в 2006-м (тогда вообще паника поднялась, когда перед ЧМ он получил травму), но все же...
Дата: Понеділок, 18.06.2012, 23:35 | Сообщение # 261
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Слабенько Італія преший тайм відіграла. Якщо в паралельному матчі підуть голи, то може бути пізно італійцям щось змінювати. Сподобався по першому таймі Кассано. Я за ним ще з часів виступів в Ромі спостерігаю, неймовірно технічний і думаючий футболіст. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 18.06.2012, 23:55 | Сообщение # 263
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
http://sport.bigmir.net/euro201....Ukrainu забавне відео, де німці тримаючи пиво "Львівське преміум" в руках кричать "Україна"...клас! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 18.06.2012, 23:57 | Сообщение # 264
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
а тим часом італійці виграють 1:0, а хорвати з іспанцями грають 0:0...і даний рахунок на користь...хорватів! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Вівторок, 19.06.2012, 00:42 | Сообщение # 268
Рада Мегаспорту
12.11.2009
Кузнецовск
Quote (сухОФрукт)
а тим часом італійці виграють 1:0, а хорвати з іспанцями грають 0:0...і даний рахунок на користь...хорватів!
данный рахунок был на корысть итальянцев, но а теперь точно никаких сомнений нет! фух! Скуадра в 1/4-ой))) Блин ну какой же Марио мудило... он только такие мячи и может забивать, а кроме этого все что он сделал на поле за 10 минут это 3 непонятных удара вникуда.... пижон хренов)