из других новостей, правда не относящиеся к данной теме: Глазго Рэйнджерс таки загнулся, его исключили из Шотландской премьер-лиги.... 54-кратный чемпион блеать!!! Against Modern Football!!
Шотландським чемпіонатом не увлікаюсь, але цій новині навіть я розчарувався...даже не знаю чого! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Мигел Велозу, тем временем, официально стал игроком Динамо.
не знаю хто як, а я радий цьому трансферу...Велозу дуже сподобався під час Євро...от тільки питання: чого вони тільки півзахисників купляють?! а у захисті в них типу все нормально?! особливо лівий край! на скільки я знаю Селіна ще ніхто не купив! а правий край?! Данило Сілва?! я вас прошу...херня! центр захисту то ще ладно, там і Хачеріді з Михаликом, і Бетао з Юссуфом...центр уже трішки радує: Вукоєвіч, Кранчар, Велозу, Гармаш, Гусєв, Ярмоленко...на підхваті Богданов і Каверін...напад: Мехмеді, Ідеє, можливо Мілевський...і усе! Сьомін правий, їм ще потрібен нападаючий, особливо враховуючи те, що Адмір на Олімпіаді буде виступати! Я ще про Аруну забувся, але толку від нього за минулий сезон не було... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: П`ятниця, 06.07.2012, 20:03 | Сообщение # 274
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Дієго Форлан перейщов до Інтернаціоналя...от блін, і здався йому той Інтер?! я ще тоді говорив, що то помилка! жалко, що той грьобаний прінтер рік його кар'єри вгробив! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Починаються приколи в Росії. Пишуть що Манчині може стати головним тренером збірної. Про Капелло ще раніше писали. Тепер і Пранделлі згадують. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Вівторок, 10.07.2012, 10:39 | Сообщение # 279
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
в інтернеті появилась новина, що Селін порізав ногу, коли купався і два тижні буде поза грою..."Что-то терзают меня смутные сомнения..." Я саме під кутом цієї фрази двлюся на це...можливо Євген просто вирішує питання по переходу в Динамо?) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Да, тут все може бути. А може це Ворскла так зриває можливий перехід в Динамо Суркіс заявив, що жодних пропозицій по Мілевському не було і не має на ці дні. А значить він лишається. А Алієв якщо перейде, то в Росію. Тим часом Вілліан з Коринтіанса їде в Металіст. І ще про Шиндера з Таврії говорять, але мало віриться. Ну ни фига себе журналюга!!!
пишуть, що Лужний проводить масову чистку в Таврії, що позбулися практично всіх гравців, що Селюк привів...в тому числі Адолейе...як на мене дарма, адже це мабуть найсильніший захисник в Таврії... а про трансфер Алієва не віриться чомусь...а якщо він і буде, то це буде ціла історія схожа на ту як він з Локомотива повертався... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
опа на! Шведам настолько у нас понравилось во время Евро, что у нас в чемпионате появился первый швед))) и где бы вы думали? в Таврии!!! Знакометсь имя его - Густав Свенссон
Нормально! у шведів дисципліна хороша, та і віддаються вони повністю...це краще за всяких бразильців і африканців... а у Говерлі є япошка!) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Нормально! у шведів дисципліна хороша, та і віддаються вони повністю...це краще за всяких бразильців і африканців...
Согласен на все 100.
А тем временем поползли слухи о том, что Кварцяный покинул Кривбасс, не сыграв ни одного оффициального матча. Жаль если это так, не дают нормально работать тренеру...
А тем временем поползли слухи о том, что Кварцяный покинул Кривбасс, не сыграв ни одного оффициального матча. Жаль если это так, не дают нормально работать тренеру...
просто характер Кварцяного могли терпіти тільки у Волині...він же ж нікому підчинятися не буде! практично відразу виставив 6 нравців основи на трансфер...він специфічний! але йому потрібно дати максимум свободи і не трогати його... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
А Динамо підпише Марко Рубена із Вільярреала!!! Щось розійшлися києвляни цього літа не на жарт!!! І саме головне не купують всякий непотріб, про який навіть ніхто не чув типу Бертольо, Дуду, Ескобар, Андре...а купують гравців про яких я уже хоть щось знаю!!! жду старту сезону! Хочу побачити це!!! надіюсь що зіграються швидко!!! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Говерла проводить досить цікаві трансфери...Раніше був куплений іспанський півзахисник, якому 31 рік, але він вигравав кубок УЄФА! Тепер придбали німецького гравця, який у 2006 виступав на ЧС...Тобто роблять ставку на досвідчених європейських гравців! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: П`ятниця, 13.07.2012, 13:51 | Сообщение # 289
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Ахаха!!! Жесть!!!! Алієв буде виступати в Дніпрі!!!! А кричав "Точно не Україна!"...і нафіга він там?!це щоб далеко від Тьомочки не втікати, а то сумувати будуть друг за другом! А головне термін домовленості цікавий - до 31 грудня 2012 року! ААА, паніка "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Повідомлення відредагував сухОФрукт - П`ятниця, 13.07.2012, 13:52
Дата: П`ятниця, 13.07.2012, 14:37 | Сообщение # 290
Ливерпулец
Лауреат: 4823
Рада Мегаспорту
24.03.2010
Київ
Quote (сухОФрукт)
Ахаха!!! Жесть!!!! Алієв буде виступати в Дніпрі!!!! А кричав "Точно не Україна!"...і нафіга він там?!це щоб далеко від Тьомочки не втікати, а то сумувати будуть друг за другом! А головне термін домовленості цікавий - до 31 грудня 2012 року! ААА, паніка biggrin
Тем временем очень интересные идут тренерские баталии. Кварцяный таки покинул Кривбасс, и на его место вернулся Олег Таран. Не в пользу Кривбасса такие изменения, я думаю. Большой неожиданостью для запорожского Металлурга стал вчерашний внезапный отход тренера Анатолия Бузника. Тяжело сейчас будет настроить команду.
А хто ж тоді тренер в козаків? Зайцева ж не має ніби в команді, Бузник пішов. Може Чанцева вернуть))) Хоча і Альтман зараз без роботи. І Яремченко. По Кварцу. Шкода, що не вийшло в Кривбасі, цікаво було б подивитись на його команду. Але ясно було зразу-нагнути себе він не дасть. Тому так швидко все і завершилось. А Тарана думаю не треба було брати. Згадайте як він йшов з Кривбаса, що говорив про цю команду. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 16.07.2012, 18:56 | Сообщение # 295
Лауреат: 4099
Рада Мегаспорту
12.11.2009
Кузнецовск
А Дон Фабио таки станет алленаторе сб России... даже не знаю чего ожидать. Но думаю что у него должно получится, тренер он жесткий, а нашему славянского брата такое ощущение только жесткостью и можно заставить отдаваться на поле... единственное что ему надо все время быть в России и следить за чемпионатом... если он будет приезжать только на сборы то кина не будет
Дата: Вівторок, 17.07.2012, 13:06 | Сообщение # 296
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Щось мене не залишають у спокої думки щодо трансферу Алієва...занадто він підозрілий! Я не вірю, що Дніпро согласиться на те, щоб взяти в оренду гравця на якихось півроку! Тим більше не вірю, що на це погодився Рамос... Якщо зібрати декілька інтерв'ю Алієва, Суркіса і інших до купи, то випливає така картина...В Алієва з Сьоміним конфлікт, гравців у середню лінію в Динамо уже реальний перебір, тому Сьомін вирішив викинути того, хто йде проти його волі, тому виставив Алієва на трансфер...Виходячи з інтерв'ю Сукркіса, він Алієва продавати не хотів, це ініціатива Сьоміна...в свою чергу Олександр обсирає Динамо, але говорить, що з Суркісом у нього хороші відносини...Отже, якщо зв'язати до купи всі ці слова, виходить: Суркіс, маючи хороші дружні відносини з Коломойським, попросив приютити Алієва на півроку, поки сивий дідок ще тренерує Динамо, а потім він його забере назад...Короче я впевнений, що Сьоміна в Динамо після Нового року не буде! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Вівторок, 17.07.2012, 13:08 | Сообщение # 297
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Quote (Nosferatu)
А Дон Фабио таки станет алленаторе сб России... даже не знаю чего ожидать. Но думаю что у него должно получится, тренер он жесткий, а нашему славянского брата такое ощущение только жесткостью и можно заставить отдаваться на поле... единственное что ему надо все время быть в России и следить за чемпионатом... если он будет приезжать только на сборы то кина не будет
а я не думаю, що з цього щось толкове получиться...Капелло ніколи не подобався як тренер, та і зарекомендував він себе як людина, яка вміє працювати практично уже із сформованими зірками! а в збірні Росії по європейським міркам їх не має! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Вівторок, 17.07.2012, 18:57 | Сообщение # 298
Професор: 539
друг
29.03.2010
Днепропетровск
Да, тяжело будет Капелло в этом болоте. Ну посмотрим, как он справиться. Насчет Семина, то интересные мысли у тебя, Олег... Ну если Динамо не попадет в ЛЧ, то так наверное и будет. А если попадет, то все может измениться...
Шахтар не захотів продавати Вілліана за 34 млн. євро!!!!! Ото дибіли!!!! Він реально більше 20 точно не коштує!!! За 34 ляма можна купити 3 таких як він!!!! ппц...смиється Вілліан в Бразилію, не повернеться як Матузалем і ніхера ви не отримаєте! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
А Сьомін не хоче відпускати Бертольо...в принципі це крайній півзахисник, яких у Динамо мало...Але максимум що йому світить - це час від часу виходити на заміну замість Гусєва чи Ярмоленка! "To strive, to seek, to find, and not to yield"