Дата: П`ятниця, 17.08.2012, 18:44 | Сообщение # 331
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Quote (Математик)
Тоді Металіст не те, що за ЛЧ, а і за Лігу Європи не побореться. Хто ж розпродає основних гравців напередодні єврокубкогвого сезону? wacko
Якщо вони хочуть йти - то ти хай йдуть, так буде краще, тому що бажання нормально грати впаде моментально! Тим більше у бразильців, які по суті розбалувані як діти...Але проблема Металіста не в тому, що розпродають основних гравців перед стартом - а в тому, що не має ким їх замінити! В металіста лавка запасних дуже коротка, та ще й при тому, що значно слабша...Та і своїх вихованців у них сильних не має! Скільки українців із Металіста було визвано в збірну?! От до чого котиться Металіст... А ще можливо керівництво Металіста дійсно знає попередній висновок Лозанського суду, тому і розпродає гравців, щоб побільше взяти.... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Пишуть, що Дніпро хоче викупити у Арсенала Флореску...Так як це опорний півзахисник, то можливо це заміна Боатенгу, якого скоріше всього продадуть...і правильно, не має чого його тримати, якщо він грати не хоче і у відкриту це заявляє! Крім того, пишуть що Вілліан може перейти у Тоттенхем... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Обмен Кассано-Паццини таки состоялся... у меня большой батхерд и разрыв шаблонов от этого... я не понимаю че там в соперничающем городе происходит вапче еще это интервью Тонино: Кассано: "Перешел в клуб, за который болею"
Та що Мілан, що ІНтер мутять щось не зрозуміле...Я не проти Пацціні в Мілані, але 7,5лямів + Кассано - це забагато! Трансферною політикою Мілана я взагалі розчарований "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Сьогодні прочитав, що Динамо віддало в оренду в Запоріжжя Каверіна, Парцванію і Воронкова. Чистка продовжується А от Дніпро непогано підсилився. Федецький, Селезньов. І Канкава незрозуміло для чого. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 03.09.2012, 14:13 | Сообщение # 340
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Quote (сухОФрукт)
а він хіба не в Сток Сіті рвався?!
Він з Динамо рвався Історія з Федецьким трохи нагадує історію з Алієвим. сашенька кричав, що ніяких українських команд, тільки інший чемпіонат. А тепер в Дніпрі щасливий. Федецький тоже буде говорити, що все життя мріяв в Дніпропетровську виступати. Видно один бородатий дядько надавив і заставив думати що так і є Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 03.09.2012, 22:29 | Сообщение # 342
Лауреат: 4099
Рада Мегаспорту
12.11.2009
Кузнецовск
"Зенит" заплатил за Халка 40 млн. евро. Питерцы выплатят эту компенсацию с отсрочкой на три года. Средства на покупку Халка будут выделены из доходов "Зенита" от участия в Лиге чемпионов — таким образом трансфер Халка не станет дополнительной нагрузкой для клубного бюджета.
Дата: Вівторок, 04.09.2012, 12:27 | Сообщение # 344
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Нда...Зеніт викинув грошеняток в останні дні...але я не розумію для чого їм Халк, тим більше за такі гроші!!! І не розумію для чого Халку Росія (крім величезної з/п)...Хоча це нам на руку, точніше на руку Динамо, бо ухід Халка значно послабить Порту! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Вівторок, 04.09.2012, 14:07 | Сообщение # 345
batman
Лауреат: 3094
admin
29.03.2010
Київ
Quote (сухОФрукт)
Нда...Зеніт викинув грошеняток в останні дні...але я не розумію для чого їм Халк, тим більше за такі гроші!!! І не розумію для чого Халку Росія (крім величезної з/п)...Хоча це нам на руку, точніше на руку Динамо, бо ухід Халка значно послабить Порту!
Дата: Вівторок, 04.09.2012, 14:21 | Сообщение # 346
Лауреат: 5658
кэп
03.11.2009
Чернівці
Quote (Jack-Boss)
Ось що з цього приводу думають на Євроспорті
Гарно розписав. Саме те, про що я подумав і навіть трохи більше На мою думку Халк за 37 - це ще куди не йшло, а от, Вітцель навіть за 20, не кажучи про всі 40 - це явний перебор. З повагою - математик
Дата: Вівторок, 04.09.2012, 14:25 | Сообщение # 347
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Щось мені здалося, що автор написав із сарказмом...
Ви уявляєте, як в Україні відносилися би до якогось клубу, якби він жив за бюджетні кошти! Та ще й при тому не за маленькі бюджетні кошти! 95 млн. євро на трансфери...Та цей клуб заклювали б!!! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Вівторок, 04.09.2012, 14:40 | Сообщение # 348
Ливерпулец
Лауреат: 4823
Рада Мегаспорту
24.03.2010
Київ
Ну Зенит - это не только чемпионат/кубок России, это еще и Лига Чемпионов, многим очень важен этот турнир и успехи в нем. И мне кажется, Зенит способен пройти далеко в нынешнем розыгрыше ЛЧ.
Дата: Вівторок, 04.09.2012, 23:50 | Сообщение # 350
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Quote (Ливерпулец)
И мне кажется, Зенит способен пройти далеко в нынешнем розыгрыше ЛЧ.
Да, може. І в минулій ЛЧ міг, але Спалетті припустився жахливої помилки, грати в матчі-відповіді на утримання домашніх 3-2. Як згадаю, що Зеніт з Шахтарем в Донецьку творив, до цього часу повірити важко Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Вівторок, 04.09.2012, 23:57 | Сообщение # 351
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
А Майкон до зими гратимев оренді в Зорі. Тоді обіцяють що він стане повноправним шахтарем, і поїде з Луческу на зимові збори. Чесно, якось вже і забули про нього в Волині, хай йде на всі чотири сторони. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 26.11.2012, 11:25 | Сообщение # 356
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Я так думаю Дніпро підбере. Вони і Алієва хочуть викупити, але Блохін хоче повернути його в Динамо. Тут зараз цікава ситуація з Селіним. Пишуть що Динамо хоче його купити в Ворскли. Але тут ясно що Шахтар зробить все, щоб Селін не дістався киянам. Тільки от якщо є в Селіна мозок, то вибере він основу Динамо, а не основу Іллічівця. Та і Безуса Ворскла не втримає думаю. Теж клієнтів немало. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 26.11.2012, 11:40 | Сообщение # 357
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Я не думаю, що Шахтар зацікавлений Селіним! Він не їхнього рівня, на атаку грає слабо, та і думає довгенько (а от це якраз рівень Динамо). Хіба що лише для того, щоб Іллічівець підсилити...
Безус...Ні одній із команд-лідерів УПЛ він не підійде...Можливо Дніпру, менше віриться що Динамо...Але точно не Металісту і не Шахті, він буде там банку гріти, так як там заправляють латиноамериканці...Хоча Безус в цьому сезоні ще більше додав! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 26.11.2012, 12:53 | Сообщение # 358
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Так я ж і маю на увазі, що Шахтар купить Селіна тільки для того, щоб він не дістався Динамо. Таке вже не раз було. Останній приклад з Девічем. Маркевич говорив що Металіст цієї зими якісно українцями запасеться. Побачимо, їм це дуже треба, інакше торба в чемпіонаті. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 26.11.2012, 22:59 | Сообщение # 360
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Останнє інтервю щодо трансферів, яке я читав то Маркевич говорив що Лисенко, Ребенок і Оберемко швидше за все будуть виставлені на трансфер. Березовчука і Шарпара я так розумію лишають. Ну ни фига себе журналюга!!!