Так вже нікуди їх спихати. Половина ПЛ орендує гравців у Динамо, інша самі знаєте... А у Гондурас вони відітє лі не хотять, бо там жарко З повагою - математик
Кстати ходят слухи, что Кварцяный возглавит Кривбасс. Будет неправильно увольнять Максимова, но может он где-то пристроиться... И камбэка Кварца в УПЛ мне бы все-таки хотелось.
Да, но в Карпаты тоже сватают тренера БАТЭ Виктора Гончаренко. Посмотрим. Та Максимова поставят, тренер то он неплохой. Даже несмотря на не самые лучшие результаты Кривбасса, команда уверено выстояла в Премьер-лиге...
Гончаренко вже сказав що в Карпати не піде. Хоча думаю гроші Коломойського можуть і переконати його. Про баласт в Динамо. Його вже пару років хочуть позбутись, але поки не дуже виходить. Це логічно, за таких та ще й гроші платити не кожен хоче. А ще ж зарплату треба потягнути. Тільки Динамо платить таке бабло чорт знає кому. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: П`ятниця, 08.06.2012, 00:16 | Сообщение # 246
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Арсенал підписав двох гравців Олександрії...Паньківа і ще когось! Ну Паньків то добре, обдарований воротар, йому не місце в Перші лізі! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: П`ятниця, 08.06.2012, 10:56 | Сообщение # 247
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Важко Паньківу буде з Погорілим конкурувати, дуже важко. А все більш очевидно стає, що Максимов очолить Карпати. Багато рокіровок зараз, навіть незвично багато. Ну ни фига себе журналюга!!!
Кононов головний тренер Севастополя!!! Пучкову подякували за роботу і поставили Кононова. Причому він лишається і гендиректором клубу. Тобто в Севасі буде менеджер на англійський лад. Це добре, бо тоді точно в його роботу ніхто не лізтиме
А в Тотенхемі попрощались з Реднапом. Чесно кажучи не підтримую ідею власників відправити його в відставку. Цікавою командою при ньому стали шпори. Хочуть в ЛЧ? А кого ж вони візьмуть замість нього? Капелло, чи що. Ну ни фига себе журналюга!!!
а тим часом Динамо зайнялось шопінгом...з тижня мод в Лондоні Динамо повернулось з Кранчаром, потім рейсом в Київ через Дніпропетровськ захопили Каверіна...в аеропорту Бориспіль жид Рабіновіч пропонував свій товар задаром типу "віддам в хорошв руки"...Суркіс довго мордою кривив, але скоріше всього Богданова забере він собі...і говорять що розпродаж в Іспанії! Суркіс відразу ж поручив поторгуватись за Нілмара...питання: куди подінуть баласт?! Гравців у Динамо уже не на 2 команди,а на 3 чи 4...при чому толкових гравців в основу не має, а всякого непотрібу дофіга!!!!
До речі, ви помітили що цього сезону в торгівлі здебільшого українці! при тому вони переходять із слабших команд в сильніші...це не може не радувати! прийняли курс на своїх?! чи просто по принципу "аби не сосідові дісталось"?! це вже інше питання... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Ну Кранчар зрозуміло, непоганий трансфер, хоча Ніко зазар вже не той. А от Каверін. Не знаю, що в Динамо своєї молоді не має? Чекаю на посилення від Металіста. Девіч пішов, а поки нікого не взяли. Ну ни фига себе журналюга!!!
Чекаю на посилення від Металіста. Девіч пішов, а поки нікого не взяли.
Як це нікого?! Оберемко і Ребенок...
Quote (semeniuk)
А от Каверін. Не знаю, що в Динамо своєї молоді не має?
я розмовляв на роботі з хлопцем, він фан Динамо і спілкується з фанами Дніпра...так от, вони говорять, що Каверін і Коноплянка - практично однакові за рівнем гри, вони обоє грають на лівому фланзі, у обох класна техніка і швидкість...тільки от Каверін молодший і місця на полі йому відповідно не має...а от Динамо схоже готується до продажу Ярмоленка...така інформація також від фанів Динамо...
Я був би радий, якби Динамо розпродало весь цей непотріб, разом із Сьоміним! Залишили тільки Вукоєвича, Гусєва, Михалика, можливо Хачеріді, Шовковського (хоча не відомо чи повернеться він після травми на попередній рівень)...і на основі цих досвідчени гравців будувати молоду команду із українців! давати шанс Калитвинцеву меньшому, цьому ж Каверіну, Люльці, Парцванії, Петрову (забрати назад його із Кривбасу), Ковалю, можливо Гармашу...Ярмоленка сюди не включав, бо йому потрібно переходити на вищий рівень! Да, в ція команді не буде великих імен, але я впевнений, що цим молодим гравцям є що доказувати і вони на полі будуть викладатись так, як Алієв з Мілевським ніколи не викладались разом взяті! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Як не як Динамо чого всі любили раніше?! Бо це була народна команда!!!Команда українців!!! а зараз це збрід всяких...далі слова підбирайте самі... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
За рівень Каверіна не знаю, подивимось Олег що він покаже. Калитвинцев молодший постійно травмований. Всі новини про нього останнім часом суто про травми. Про розвиток, прогрес говорити важко. Петрова в Кривбасі зараз не має, Кварц казав що він в Київ поїхав. Ярмоленка зараз замінити не має ким. Каверіну треба час, та і не ясно чи заграє. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Вівторок, 19.06.2012, 16:34 | Сообщение # 256
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Тотнем і Ньюкасл пропонують за українського нападаючого 5,5 млн. фунтів...а знаєте за кого?! За АРТЕМА МІЛЕВСЬКОГО!!!!! Суркіс, не дурій, здихуйся його чим поскоріше!!!! можеш і Алієва в придачу безкоштовно, мов у нас акція!!! От тільки питання в іншому: а навіщо він їм?! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Вівторок, 19.06.2012, 22:11 | Сообщение # 257
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Знаєш Олег, а я не здивуюсь якщо він перейде в інший клуб і нормально там заграє. Артемка не раз показував свій потенціал, але в умовах вседозволеності і бардака в Динамо робить що хоче і про футбол думає найменше. А от Алієва хай віддають. Якщо треба хай ще і самі доплатять Ну ни фига себе журналюга!!!
Якщо чесно, то хочеться щоб деякі наші футболісти перебрались у Європу, щоб український ринок трішки заворушився, бо ми стоїмо на місці, тільки скуповуємо всякий хлам! Коноплянці потібно уже залишати Дніпро, йому потрібно нове випробування! Дніпро зараз не досягає рівня навіть Металіста, та і не факт що в ЛЄ вони зайдуть далеко, а таким гравцям слід грати на вищому рівні ніж ЧУ! Ярмоленку також потрібно шукати нових вершин! Да,він прогресує, але я впевнени, що в чемпіонаті із топ-4 (Францію не рахую), він буде прогресувати швидше! Він швидкий, але в Україні швидкість не на першому плані, тому він меньше розвиває цю свою здібність, але я думаю він може зрінвятись в швидкості із тим же РІбері, якщо буде старатись...От тільки Суркіс з Сьоміним можуть впертись, не захочуть продавати...і перетримають як Мілевського з Алієвим колись!
Ці два футболісти уже зараз заслуговують грати в Європі! В Україні їм ловити уже нічого, Динамо зараз не показник, аби вони ще в ЛЧ стабільно пробивались!Є ще Хачеріді, але я думаю він ще може принести багато користі в Києві! Серед інших нажаль не виділю гравців європейського рівня! Але при цьому я не трогаю гравців Шахтаря, бо на це є 2 причини: 1 - мене цікавлять тільки українці, а в Шахтарі їх не так багато, в крайньому разі в основі! 2 - Шахтар сам європейський гранд, в ЛЧ він грає регулярно і ми можем надіятись на більше ніж група ЛЧ.. "To strive, to seek, to find, and not to yield"
пишуть, що Мілевський перейде в Тоттнем за 7 млн. фунтів! Але я в це не вірю! у шпор зараз інші проблеми - головний тренер! і я не думаю, що команда буде когось купувати поки не оприділиться з тренером, все ж таки йому тренерувати гравців, виставляти основу і нести відповідальність за результат! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Та хто його купить за такі гроші і на таку зарплату. В мене варіант один-Дніпро, там люблять всякий хлам з Динамо підбирати. А так як Алієв заявив, що він не буде грати в Україні, а хоче перейти в команду з іншої країни, думаючи що буде куча пропозицій на нього, то чекайте на супертрансфер Алієва. В дубль Динамо))) Ну ни фига себе журналюга!!!
До речі, Петров ніби знов гратиме в Кривбасі. А так розказував про Динамо, що за два роки виріс в Кривбасі, що повертається в Динамо. А тут обломчик) Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 02.07.2012, 18:08 | Сообщение # 265
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Гравець Волині Майкон стане гравцем Шахтаря з 1 вересня 2012 року, так як контракт із луцьким клубом закінчується 31 серпня...Але чого він зараз не у штабі команди?! і нафіга ця звязда донецькому клубу?! Щоб в Маріуполь відправити?! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 02.07.2012, 22:48 | Сообщение # 267
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Тепер хоч ясно чого Майкон себе так вів і хто за цим всім стоїть. А як вам такий варіант. Адріано в Маріуполь, Майкона в основу. Хтось сумнівається що Майкон зіграє гірше Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 02.07.2012, 22:52 | Сообщение # 268
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Quote (semeniuk)
А як вам такий варіант. Адріано в Маріуполь, Майкона в основу. Хтось сумнівається що Майкон зіграє гірше
Цілком можливо що Адріано піде...зараз європейські клуби саме почнуть торгуватись! І також думаю що із Ярмоленком ще не все вирішено! Не може Динамо просто так Велозу торгувати, адже у них є сильні крайки Гусєв і Ярмоленко, і когось із них садити на лавку навряд чи Сьомін захоче...а варіант із Гусєвим захисником у Динамо думаю розглядати не будуть! Тому ще все впереді, саме цікаве на нас ще очікує! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 02.07.2012, 22:55 | Сообщение # 269
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
І Селезньов може в Дніпро повернутись. Ну а Вілліан я так думаю тепер знов мріє за Шахтар грати з самого дитинства. Поц До речі, був слух що Динамо хоче баласту позбутись і т.д. Але я дивлюсь що поки всі на місці. Ну ни фига себе журналюга!!!
Мои (который бьянко-нери) подписали Лусио Нафига? У нас и так лучшая защита в Италии, а то может и в европе... разве чтобы на подстраховку, на баночку этого мердюка)))) А вообще херня какая то творится с трансферной политикой клуба... за возвращение Джовинко конечно респект и все такое, ну покупка Ислы тоже ничего, но Асамоа??? Погба??? нафига???? команда базовый клуб для сборной дошедшей до финала Евро!!! Они снова хотят все разрушить?
из других новостей, правда не относящиеся к данной теме: Глазго Рэйнджерс таки загнулся, его исключили из Шотландской премьер-лиги.... 54-кратный чемпион блеать!!! Against Modern Football!!