Пора перейти к обсуждению встречи форумчан. Естественно она должна пройти в Киеве. Вчера с Игорем обсуждали этот вопрос.Сошлись в мнении, что она должна пройти после Евро, транспорт будет не так загружен. Просьба всем высказаться по срокам. То, что нужно встретиться сомнений не вызывает. Пишите свои мнения и предложения.
де ти футбольних вболівальників бачив?! ми?! та ні!!!ти що!!!! ми до футболу ніякого віднршення не маємо... а те що трьох-кімнатна - то пофіг, головне щоб ціна нормальна була! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
З приводу часу поселення, так у всіх квартирах вважається час заселення 12 або 13, а виселення в 12.00...Це у всіх так, але якщо квартира у той день вільна, то з власником можна домовитись і раніше заїхати...це уже від орендодавця залежить! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
А привязка к Лукьяновке - это чтобы в метро лишний раз не отсвечивать после паба?
це щоб після пабу ви спокійно могли прогулятися пішком і через 10 хв бути на квартирі...якщо ви так бажаєте прокататись потім ще на метро, то можете квартиру на Лівому березі орендувати, в районі Лівобережки чи Дарниці...щоб близько до метро знайти можна...та і мені веселіше додому їхати буде
До речі, по цінах, сильно не надійтесь на дані ціни...вони можуть бути просто для галочки там... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Кому цікаво....сьогодні вирішив з роботи піти не на Театральну як завжди, а прогулятись до Хрещатика, спеціально щоб фан-зону подивитись...Так от: по розмірах вона займає вулицю Хрещатик від майдану Незалежності і практично до Бессарабки (трішки меньше, де вверх починається вул. Б.Хмельницького, там фан-зона закінчується)...Вона огорожена забором, є дуже багато входів і виходів...дуже багато туалетів, мусорних контейнерів, фан-шопів, і фаст-фудів, де продаються пиво, вода, хавчик...Ціни адекватні: пиво карлсберг розливне - 20 (надіюсь гривнів), львівське - 15, кола, фанта, спрайт - 10, бонаква - 8, еспрессо - 10, різні бутерброди від 15 до 25...В принципі це ціни кафешок і пабів києва...Є навіть швецька кафешка, але вона тільки ще облаштовувалась...дуже багато великих екранів по одній стороні практично через кожні 10-15 метрів...Іноземців просто ппц, як комах!!! Мабуть вперше відчув в Києві реальну атмосферу Євро!!! Якщо все получиться, то планую в понеділок після роботи залишитись там Тоді детально розповім як враження...
Мабуть єдине, що не дуже подобається так це те, що вулиця вузька, і там асфальт...було б крутіше якби це було десь на пагорбі, де є травичка, щоб можна було сісти чи лягти і було б круто! І ще...вхід у фан-зону коли є матчі безкоштовний, а коли між матчами перерив вхід буде платним, так як там мають бути якісь концерти... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
А вот это уже надо звонить. И по возможности даже поехать посмотреть.
ну на це ніхто не піде...там живуть люди і навряд чи самі орендодавці захочуть фігньою страдати...з власного досвіду можу сказати, що з цього сайту коли орендував, то ніяких проблем ніколи не було і фотографії відповідали дійсності! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
http://doba.ua/cities/Kiev/1953977741/flatinfo.html - эта меня удивили - сказала что в дни матчей двойной тариф, т.е. если на сайте у них заявлено 350 грн/сутки - то получается 700 грн/сутки, но минимальная бронь от трех суток, на счет 2-х суток - просили позвонить после 20-го...
всем дал легенду что у нас конференция в этот день, и надо разместить пять человек иногородних...
Повідомлення відредагував Dandelion79 - Четвер, 07.06.2012, 14:58
Ну а по хостелу что? Или уже окончательно решили, что квартира лучший вариант? Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Мда, ціни канєшно...можна спробувати подалі від центру пошукати, тільки тоді на метро прийдеться їхати після пабу....думаю переживете "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Жители «элитных квартир на Крещатике» наверняка уже не раз прокляли тот день, когда купили здесь недвижимость Прямо под окнами этого дома будет жить Хряк-Вещун — украинский ответ осьминогу Паулю.
Дата: П`ятниця, 08.06.2012, 15:34 | Сообщение # 174
Ливерпулец
Лауреат: 4823
Рада Мегаспорту
24.03.2010
Київ
Quote (Oksi_f)
Ну а по хостелу что? Или уже окончательно решили, что квартира лучший вариант?
Цитата ответа по хостелу, вернее уже по чему-то другому: "Смотрите я могу вас поселить в квартиру там будет у вас комната на 4 ли если хотите на 6 сутки 60 грн"
Дата: П`ятниця, 08.06.2012, 17:05 | Сообщение # 176
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
ви собі можете уявити яка там кімната буде за такої ціни?! якщо на хостел вони поставили 280 з чоловіка, а тут дають 60... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
блинннн.... зеркалку в фан-зону неззя оказывается... интересно почему это? боятся что я матч снимать на видео буду? капец... так хотелось фоток классных наделать
блинннн.... зеркалку в фан-зону неззя оказывается... интересно почему это? боятся что я матч снимать на видео буду? капец... так хотелось фоток классных наделать
мдя... а смысл снимать матч на фотик... счас из интернета можно можно скачать тот же матч записанный с телека - вчера еще до начала матч Россия-Чехия, я скачал полностью матч Польша-Греция, в не плохом качестве
Повідомлення відредагував Dandelion79 - Субота, 09.06.2012, 13:41