Форум збірноїhttp://zb-megasa.ucoz.ru/ Тренер команди: semeniuk, Семенюк Міша, e-mail semeniuk-mokilo@ukr.net , tennis_megasport@mail.ru Резервний e-mail сухОФрукт, Франков Олег, oleg_frankov@bigmir.net 1. semeniuk – Семенюк Міша, Луцьк, Україна 2. Математик – Руснак Ігор, Чернівці, Україна 3. Romtsja – Майоров Рома, Кузнєцовськ, Україна 4. run – Візгін Дмитро, Київ, Україна 5. сухОФрукт – Франков Олег, Київ, Україна 6. Accrington – Андрусенко Олег, Київ, Україна 7. ded – Лисечко Олександр, Широке, Україна 8. ZigZag – Мартинюк Олег, Маріуполь, Україна 9. FANAPS – Шаблінський Сергій, Борисов, Білорусь 10. SHAKHTAR – Кравченко Андрій, Донецьк, Україна 11. Avalon – Босак Андрій, Стебник, Україна
Жеребкування: Группа В PrimeGang КБИ Сборная_Мегаспорта СФП_Football.By fpk-prognoz.ru SaSiSa
Інші групи:
Группа А SEclub КФП Арсенал Onedivision Жемчужина_Кузбасса KUBAN.RU eurocups.ru
Группа В PrimeGang КБИ Сборная_Мегаспорта СФП_Football.By fpk-prognoz.ru SaSiSa
Группа С SFP ЧЕМПИОНАТ_ПРОГНОЗОВ АСП_Погоня Kanonir.Com КСП_Торпедо bot
Группа D ФК_Форвард Спартанцы_IT ОЛФП SportGiant Хищники Эксперты_IВUрrоg
Группа E Профессионалы_прогноза PRED.SU АФК-Кузбасс КЛФП_Харьков Red_Anfield БАФ Метеорит
Группа F fprognoz.com VOON.RU liga1.ru Кедр КЛ_vprognozah.ru Убийцы
Розклад матчів збірної: Тур 1 Сборная_Мегаспорта - SaSiSa Тур 2 Сборная_Мегаспорта - PrimeGang Тур 3 КБИ - Сборная_Мегаспорта Тур 4 Сборная_Мегаспорта - СФП_Football.By Тур 5 fpk-prognoz.ru - Сборная_Мегаспорта
Ітак, оголошую збір на Профі Опен. На все про все маємо 10 днів. Хто за цей час не відпишеться, тому капєц Я знову спробую покапітанити, хоча наполягаю що треба шукати кандидатуру посильніше.
Стосовно себе, то скажу так - прогнозувати рахунки - це не мій коньок, і я на Профі завжди був баластом збірної. Тому я не хочу бути для масовки і займати можливе чиєсь місце. Але якщо із кількістю буде критично, то я у грі.
Також, якщо є необхідність, можемо Новака заграти за збірну "To strive, to seek, to find, and not to yield"
В Збірній на Профі Опен поповнення - Андрій, Avalon. Запропонував Андрію зіграти за збірну і він погодився Поки так і не отримав ніякої відповіді від: Санек, Bosfan, Razan. До 27 липня збираємо розширену заявку на Профі Опен. Якщо бажаючих зіграти за збірну буде більше 12, остаточну заявку на турнір оголошу 29 липня. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: П`ятниця, 29.07.2016, 10:21 | Сообщение # 20
Ливерпулец
Лауреат: 4823
Рада Мегаспорту
24.03.2010
Київ
Цитатаsemeniuk ()
Я думав може ми з Red Anfield який товарняк відіграєм
Ну там остается 6-7 августа тогда, Украина+Россия+суперкубки Англии и Франции. Не самая мощная программка будет, конечно, но такой вариант стоит обдумать, если Профи все-таки 13-14 стартанет, надо уточнить.
Дата: П`ятниця, 29.07.2016, 10:22 | Сообщение # 21
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
ЦитатаMaxJoker ()
Ну там остается 6-7 августа тогда, Украина+Россия+суперкубки Англии и Франции. Не самая мощная программка будет, конечно, но такой вариант стоит обдумать, если Профи все-таки 13-14 стартанет, надо уточнить.
Та я думаю программка не принципово яка буде. Головне відчути ігровий ритм і зібрати всіх до купи перед початком турніру. В нас є новачки, і хочеться щоб вони потренувались. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: П`ятниця, 29.07.2016, 10:25 | Сообщение # 22
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Та і не факт що 14-15 старт. Там мова була про другу половину серпня. Так що подивимось. Написав на форумі про товариські матчі, чекаєм на відповідь. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: П`ятниця, 29.07.2016, 11:33 | Сообщение # 26
Ливерпулец
Лауреат: 4823
Рада Мегаспорту
24.03.2010
Київ
Значит, на днях перейдем в темку с товарняками. Сергей в ЛС мне отписал, что старт по плану 13 числа, поэтому делаем товарняк на 6-7 августа. Какая-то старая расчетка Профи под товарняк у меня все еще оставалась где-то, но там баллы ошибочно считало, не так, как на Профи в последние годы - в тот раз правил это вручную, в этот раз сделаем также, все равно скрины прикладывать будем же для наглядности)
Повідомлення відредагував MaxJoker - П`ятниця, 29.07.2016, 11:40
Дата: П`ятниця, 29.07.2016, 17:56 | Сообщение # 29
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Так, організатори підтвердили відсутність товариських матчів. Так що самі собі організуємо До речі, заявку на турнір продовжили до 7 серпня, але на нас це ніяк не впливає. Ми вже заявились. Ну ни фига себе журналюга!!!