Форум збірноїhttp://zb-megasa.ucoz.ru/ Тренер команди: semeniuk, Семенюк Міша, e-mail semeniuk-mokilo@ukr.net , tennis_megasport@mail.ru Резервний e-mail сухОФрукт, Франков Олег, oleg_frankov@bigmir.net 1. semeniuk – Семенюк Міша, Луцьк, Україна 2. сухОФрукт – Франков Олег, Київ, Україна 3. Математик – Руснак Ігор, Чернівці, Україна 4. Romtsja – Майоров Рома, Кузнєцовськ, Україна 5. Razan – Гусаков Назарій, Львів, Україна 6. SHAKHTAR – Кравченко Андрій, Донецьк, Україна 7. ded – Лисечко Олександр, Широке, Україна 8. run – Візгін Дмитро, Київ, Україна 9. ZigZag – Мартинюк Олег, Маріуполь, Україна 10. Accrington – Андрусенко Олег, Київ, Україна 11. Dandelion79 – Камінський Андрій, Волочиськ, Україна 12. Санек – Шурхал Олександр, Київ, Україна
Жеребкування: Група B Сборная_Мегаспорта Погоня KFP.RU Спартанцы_IT БАФ_Метеорит PrimeGang Кедр Жемчужина_Кузбасса
Інші групи:
Група A Shmel_United ФК_Форвард Red_Anfield КЛФП _Харьков КСП_Торпедо Kanonir.Com АФК-Кузбасс СФП_Football.By
Група C VOON.RU SEclub.org liga1.ru ОЛФП ЧЕМПИОНАТ_ПРОГНОЗОВ SportGiant.net PRED.SU EXE
Група D Профессионалы_прогноза КБИ SFP Onedivision fprognoz.com TotalZone.ru KUBAN.RU КФП_Арсенал
Розклад матчів збірної: 1 тур Погоня - Сборная_Мегаспорта 2 тур Сборная_Мегаспорта - БАФ_Метеорит 3 тур Кедр - Сборная_Мегаспорта 4 тур Сборная_Мегаспорта - Спартанцы_IT 5 тур KFP.RU - Сборная_Мегаспорта 6 тур Жемчужина_Кузбасса - Сборная_Мегаспорта 7 тур Сборная_Мегаспорта - PrimeGang
Дата: Понеділок, 07.09.2015, 22:22 | Сообщение # 11
БаАагиня
Лауреат: 4241
Рада Мегаспорту
04.11.2009
Ужгород
Глянула я всі групи - от чесно, як визначити, що ці групи важчі за дві інші? Як на мене, то всі важкі, всі команди на слуху, хз. Вийдемо з важкої, то прекрасно, ні - то нестрашно. Головне, щоб інтерес до гри був. Але йо-ма-йо, тут вже перший тур на носі. Отож, удачі нам на турнірі, практика показує, що тренери-новачки справляються з новим завданням на ура. Тому, Міша, нічого не бійся, ми з тобою)
ПС. Міша, ти розібрався з тим файлом для визначення основи? Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Судячи з програмки, там може бути пізній дедлайн. Бо перший матч починається аж в 19-15. Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Ексель дійсно трохи глючний, це ще один варіант. Але головне, що ми бачимо прогнози свої. Можна з впевненістю говорити, що матчі МЮ та Валенсії для нас ролі не грають. Айнтрахт точно переможе, а це значить, що суперник забиває на 2х лініях. Найцікавіше сьогодні нас очікує у Мадриді, де у нас 3 прогнози на нічию, а у суперника топор на Барсу. А у Франції мабуть найкращим результатом буде нічия.
На Профі не усе так радісно... Якщо я все вірно порахував, то без матчу Лаціо летимо 7-0. Є ймовірність і на 8-0 вийти( "To strive, to seek, to find, and not to yield"
На жаль, перший тур виявився для нас катастрофою. Навіть важко щось коментувати, в другому турі маємо виступити зовсім інакше. Погоня - Сборная_Мегаспорта 8:0 (26:20, 56:41)
Дивна программка на 2 тур, майже у всіх збірних прогнози співпадають. Матч буде нервовим, все вирішать дрібниці. Для початку нам треба перемога Кана у Франції, далі піде шахова партія.
Дивна программка на 2 тур, майже у всіх збірних прогнози співпадають.
Да, одна из самых убогих программок за длительное время. Но орг, как я понял, специально выбирает матчи после 19-ти субботы из-за работы, однако убивает принципиальное игнорирование УПЛ, когда ставится убожество для прогнозов в духе Мордовия-ЦСКА.
Макс, я таке деколи мушу в тенісі робити, але то ж я і то ж теніс Насправді глянув файл з прогнозами і розчарувався. Бо точно, результат якась фігня вирішить Ну ни фига себе журналюга!!!
В минулому році його дорікали, що вже вечір, а ексельки ще нема. Тож він вирішив, що так буде краще - хоча, думаю, в цьому році його дорікатимуть саме за такі програмки) Насправді, програмка без двох ведучих чемпіонатів - це відстій. І це тільки початок довжелезного турніру... Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Теж про це подумав, буде геть невесело. Але будем пробувати витискати максимум навіть в такій ситуації До речі, в матчі Кан - Монпельє покі відверто нічийна гра, я і весь їхній чемп Ну ни фига себе журналюга!!!