У цій темі про найпрестижніший клубний футбольний турнір Європи.
Обговорюємо передматчеві розклади, висловлювання, новини зі стану команд; власне матчі, якість гри, правильність тактики і замін, індивідуальні дії футболістів; аналізуємо шанси команд у наступних матчах і у турнірі загалом. Пробуємо назвати стартовий склад команд, аргументуючи необхідність появи на полі того чи іншого футболіста. Ну ни фига себе журналюга!!!
По итогам этого раунда напрашивается, что выйдут Лион,Интер,Барселона(100%) и М.Ю. Но зная непредсказуемость футбола, могу предсказать, что одна из вышеперечисленных не пройдет дальше.Это Лион или М.Ю.
Ну я за МЮ вболіваю вже не один рік. Сьогоднішній вечір не стане вийнятком. А от про французьке протистояння скажу так. Це буде надзвичайно принципова дуель. Команди і в чемпіонаті борються, і тут можливість вийти в півфінал. Вболіватиму за Бордо, бо якщо Блан таки залишить команду результати можуть різко змінитися.
А я ни за кого не буду болеть.Потому что, скажу откровенно, в футболе мало чего понимаю.Мне нравятся неконтактные виды спорта, как то - фигурное катание, художественная гимнастика и настольный теннис, пинг -понг по нашему.И этот, как его , во, вспомнил -бацминтон.
Я буду за МЮ і думаю вони переможуть у фіналі Барсу і таким чином реваншуються за минулий рік. Сер Алекс завжди дуже добру команду має і вона показує цікаву і видовищну гру. Фактично ці дві команди - МЮ та Барса реально найсильніші на сьогодні. І футбол красивий показують і виграють. Минулого року думав виграє лігу МЮ, бо у Гвардіоли не вистачить досвіду, до того ж Челсі вони ледве пройшли. Але все було несподівано. Тому буде закономірно, якщо в йьому році вони програють фінал. Так часто було в історії ЛЧ - переможець наступного року програвав фінал.
Дата: Вівторок, 30.03.2010, 21:28 | Сообщение # 10
Львовский батяр
Професор: 496
Главный редактор
30.03.2010
Львов
Quote (kibic)
А я ни за кого не буду болеть.Потому что, скажу откровенно, в футболе мало чего понимаю.Мне нравятся неконтактные виды спорта, как то - фигурное катание, художественная гимнастика и настольный теннис, пинг -понг по нашему.И этот, как его , во, вспомнил -бацминтон.
Мирослав, дружище, Ты оказывается еще и сказки рассказывать мастер. И сколько у Тебя еще талантов скрывается. Огласите весь список пожалуйста
Дата: Вівторок, 30.03.2010, 21:38 | Сообщение # 13
batman
Лауреат: 3094
admin
29.03.2010
Київ
Quote (N-a-d-a-l)
P.S. Не в тему, но все же: теперь ты, Jack Boss (сорри, так привычней) стал просто неузнаваемым: и ник поменял, и аватару другую поставил.
Та то я поставив фотку, де я трохи молодший. Нік той же, тільки його тут не показують, а логін показують. Не хотів вводити логін з двох слів, бо й так з 4-го разу зареєструвало.
Тут більшість сходиться на фіналі МЮ Барса, я так бачу. Чекати не довго залишилося. Але все ж таки перемога МЮ буде справедливою, якщо звісно буде.
Дата: Вівторок, 30.03.2010, 21:52 | Сообщение # 14
Лауреат: 3816
друг
30.10.2009
Харьков
А, если серьезно, то , конечно, я люблю футбол и как многие считаю, что в нем разбираюсь.Как никак более 40 лет болельщицкого стажа.Мог бы многое порассказать, но в век интернета, все это можно почерпнуть из сети.В эти вечера нас ожидают интересные матчи.По опыту можно предположить, что красивого, комбинационного футбола ждать не придется.Команды будут осторожничать, присматриваться друг к другу, в основном игра будет в центре поля.Разве что Барса покажет свой процент владения мячом 70х30.Выиграет тот , кто меньше будет ошибаться, банально, но это так.Такой уж раунд Лиги.Но я , действительно, ни за кого не буду болеть.Постараюсь получить максимум удовольствия от собственно Игры.
Дата: Вівторок, 30.03.2010, 22:06 | Сообщение # 15
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Ну фінал МЮ проти Барси буде найбільш справедливим. Це і справді дві найкращі команди на сьогодні. Але хочеться побачити у всій красі Арсенал. Команда теж багато на що здатна, але після того сезону коли команда вигравала чемпіонат і до цього часу захист слабенький. Не можна ж граючи у надатакуючий футбол не мати міцного захисту. Тому і трофеїв не має стільки часу.
Дата: Вівторок, 30.03.2010, 22:40 | Сообщение # 16
Доцент: 279
Рада Мегаспорту
29.03.2010
Киев
Проголосовал за МЮ, так как выход этой команды в финал кажется мне очевидным, уверен, что Баварию они вынесут без каких либо проблем, французов тоже дожны проходить не напрягаясь, а в финале как по мне самым трудным видится Интер(если он там будет конечно), который в этом сезоне видно забил на все ради Лиги. Барсу в этот раз считаю МЮ(Фергюссон) все таки обыграет, Арсенала и ЦСКА думаю в финале не будет. А самому мне лично по барабану кто ее выиграет.
Повідомлення відредагував Санек - Вівторок, 30.03.2010, 22:41
Дата: Вівторок, 30.03.2010, 22:50 | Сообщение # 17
Лауреат: 3816
друг
30.10.2009
Харьков
Могу с кем угодно поспорить на шляпу*(Олег,Accington,где ты ?)? что в финале мы увидим команду из Франции , какую,без разницы. *Спор на шляпу- это мы с Олегом так иногда спорили, смысл в том, что проигравший виртуально снимает перед выигравшим спор виртуальную шляпу.Кепки, береты, бейсболки, бескозырки и пр. не катят.
Дата: Вівторок, 30.03.2010, 23:38 | Сообщение # 19
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Баварії треба перемагати, якщо команда на щось розраховує. МЮ може так і до кінця матчу грати, команду все влаштовує. По гравцях. Не сподобались Мюллер та Флетчер. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Вівторок, 30.03.2010, 23:38 | Сообщение # 20
forever young
Лауреат: 1441
Рада Мегаспорту
16.11.2009
Киев
Quote (kibic)
Диктор: ИВИЦА! Стадион: ОЛИЧ!!! Диктор: ИВИЦА! Стадион: ОЛИЧ!!! Диктор: ИВИЦА! Стадион: ОЛИЧ!!! и за пивом с сосиками идет сегодня Эвра с Ван дер Саром)))
Повідомлення відредагував Nosferatu - Середа, 31.03.2010, 00:41
Оце можна сказати буда помста від Баварії за фінал 1999 року. На 2-й доданій хвилині Оліч вколотив 2-й гол, причому оборона МЮ виключилася з боротьби і їх обікрали як хлопчиків. Та ще й у Руні якесь пошкодження. Тепер все не так кристально ясно в цій дуелі. Never Say Never!
Дааааа, Баварії респект, боролися до останнього і результат на табло. Молодці! Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Ну англійці самі винні. Забили швидкий гол, і думали пішки до кінця матчу відходити. Не вийшло, рівень не той. У МЮ багато помилок в центрі поля. Ну ни фига себе журналюга!!!
Отлично сыграли Баварцы и МЮ, сохранив интригу в противостоянии. А то, как то после 0-1 на второй минуте стало на весело, подумал всё приехала Бавария. Все попытки "взять всё, да и поделить!", всегда заканчиваются на этапе "взять".