Шедевр! А експерименти повинні були залишитись в міжсезонні. Хоч сезон довгий, а доганяти ой як важко. Впевнений, що це виключення з правила. З повагою - математик
Кононов! Уйди нахрен с тренерской скамьи! Твое место генерального директора!!! Нафига Пучу убрали??? Что мы сейчас видим? Какая то непонятная Дырковская молодежь в стартовом составе играет, причем занимает центр обороны как результат в первых турах потеряно уже 5 очков в играх с конкурентами... Нам НАДОЕЛО!!! МЫ УСТАЛИ каждый новый сезон строить новую команду... Уйди нахрен сейчас, а не после первого круга
Да, никак не ждал, что у "Севастополя" будет 1 очко после двух туров... В то же время, рад за "Олимпик" и первое очко "Авангарда" - симпатизирую этим командам)
Повідомлення відредагував Ливерпулец - Субота, 21.07.2012, 22:13
Зірка під керівництвом Близнюка добре стартувала. Цікаво буде матч Сум подивитись, що за команда. А то я їхніх ігор в другій лізі не бачив, а огляди читати це не те. Як побачив результат в Білій Церкві аж сумно стало. Від команди яка недавно один матч за другим вигравала і сліда не осталось. Всетаки Кононов щось занадто радикально почав команду перебудовувати. До речі, Рома, Кварц зараз без команди Ну ни фига себе журналюга!!!
Так і не дочекавшись від Роми думок про нічию Севаса з Миколаєвом, напишу я. Насправді поки що нічого страшного не сталось. Сезон тільки почався, ще все попереду. Але далі виїзд в гості до Кримтеплиці. Це вже серйозний суперник, побачимо що моряки покажуть там. І ще. Інтерв'ю Левандовського перед матчем з Миколаєвом. В останній відповіді - стремо Миколаїв з лиця землі. Ну ни фига себе журналюга!!!
Вот такая фанатская активность и показывает, чем отличаеться Севастополь от того же Илличевца. После того, как Олег вчера описал атмосферу на матче Илличевца, сразу у меня возник вопрос: а для кого они играют? Футбол ведь, как известно, дя болельщиков!
У Севастополя, как видим, очень хорошая фанатская поддержка. Жаль только, что вчера очки потеряли...
Ну, если на Ильичевец хоть люди ходят, то для кого играет Металлург Донецк - я всегда задавался вопросом. Реально жаль руководство, так как клуб не шибко нужен городу. А они там еще когда-то собирались строить стадион на 25-30 тысяч мест в соседней Макеевке. Для кого? На матчи клубов Первой Лиги и то ходит больше людей.
севастополь здобув першу перемогу в сезоні, 0-3 на виїзді проти Кримтеплиці. В дербі. Правда говорити, що все йде на покращення поки ще рано. Оболонь явно показує, що ні за що не бореться. Знов поразка. Ігор думаю буде матюкатись, Буковина зіграла 0-0 з Одесою, а Гунчак на 2 хв. не забив пенальті. До речі. За Арсенал на другій хвилині забив Дячук-Ставицький Ну ни фига себе журналюга!!!
Ігор думаю буде матюкатись, Буковина зіграла 0-0 з Одесою, а Гунчак на 2 хв. не забив пенальті.
Матч не бачив, матюкатись не буду. Вистачило б совісті на Гунчака наїжджати Буковина за підсумками 4 турів іде на 3 місці в 1 очку від лідерів. І залишилась після цього туру єдиною командою, що не програвала. І 1 пропущений в 4 матчах також радує. З атакою би щось придумати і все було б у нормі. З повагою - математик
Ігор, просто в такої чудо-команди як Одеса треба було б і виграти. А може за УПЛ поборетесь. Стабільного лідера поки не має, так що все може бути. Хоча ясно що Севастополь набере оберти, а от хто другий вийде в УПЛ цікаво. Ну ни фига себе журналюга!!!
Тут без варіантів. Без додаткових фінансів та як наслідок кадрових поповнень, оновлення, я б навіть сказав капремонту стадіону і мови про УПЛ бути не може. Це я реально оцінюю стан справ, а як уболівальник, звісно, хочу, хочу, хочу. З повагою - математик
Начинается матч Сумы-Севастополь... включили трансляцию... на Юбилейном играет гимн ПФК Сумы.... это адназначна шедевр... помнишь Олег (ЗигЗаг) ты мне гимн Ильичевца давал послушать... так вот это примерно из той же оперы только в стиле шансон после если найду скину сюда)))
не буду я этот гимн искать... скатились до уровня командочки из 2 лиги... что, нет Кузнецова - нет нападения??? нахрена было набирать этих "мега переспективных" дЫрковских молодчиков, если они не могут раскатать дебютанта первой лиги даже???
скорей всего 12-го с Буковиной будет все по другому, но нельзя же с такими командочками терять очки
Повідомлення відредагував Nosferatu - Четвер, 06.09.2012, 21:59
Був шанс наблизитись до Сталі. А тепер Буковина поїде грати з командою у якої така ж кількість очок. Сподіваюсь, це їм допоможе налаштуватись і перемогти. З повагою - математик
Так то воно так, але коли команда виходить в ПЛ, то краще щоб вже був колектив, який треба доповнювати одиничними вкрапленнями, а не накуповувати нових 11 гравців і бути на дні увесь сезон. З повагою - математик
Дата: П`ятниця, 07.09.2012, 01:14 | Сообщение # 176
Професор: 510
друг
22.08.2011
Тростянец
Quote (Nosferatu)
но нельзя же с такими командочками терять очки
Рома,эта "командочка" под полным контролем губернатора области,а что такое губернаторская поддержка у нас в области,то это можно понять хотя бы по динамике экономического роста,а у нас она самая высокая в Украине
Дата: П`ятниця, 07.09.2012, 08:00 | Сообщение # 177
Лауреат: 4099
Рада Мегаспорту
12.11.2009
Кузнецовск
Quote (zarathustra)
Рома,эта "командочка" под полным контролем губернатора области,а что такое губернаторская поддержка у нас в области,то это можно понять хотя бы по динамике экономического роста,а у нас она самая высокая в Украине
извини если что, это все нервы... вопрос только на долго ли этот контроль? смена власти и все?
Повідомлення відредагував Nosferatu - П`ятниця, 07.09.2012, 08:00