Завтра момент істини в Першій Лізі. Всетаки не вірю, що Буковина сплавить матч морякам. Хоча зараз про це багато пишуть, але про що писати мають. Металург звісно шкода, але Зірці і тій самій Буковині треба було не програвати. Самі розбазарили відрив. Ну ни фига себе журналюга!!!
До речі, чули про словесну війну між Коломойським і Суркісом?! я то не читав, бо мені трохи наплювати що вони там неподілили...Але чув в Коломойського одну фразу пов"язану із матчем Севастополь-Металург З...Мов, так як його Дніпро в цьому сезоні найбільше пострадало від суддів в Чемпіонаті, то він чудово розуміє МЗ...і готовий виплатити гравцям Буковими хоть півмільйона гривень премії,якщо ті відберуть очка у севастопольців...якщо це дійно так, то у гравців чернівецької команди ой який хароший стимул "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Думаю з іншого боку стимул для Буковини буде точно не менший. Того і важко сказати як розгортатимуться події в матчі. Але не дуже хочеться щоб після першого тайму моряки в два чи три мячі вигравали. Ну Ромі ясно хочеться, а я як звичайний вболівальник хочу інтриги, можна і до останніх секунд Ну ни фига себе журналюга!!!
Сьогодні будемо вірити в справедливість. Відзначився наш віце-президент "Говерли-Закарпаття" - своїм зверненням закликав Буковину до боротьби). Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
злорадствуйте любители справедливости, в следующем сезоне в ПЛ вы увидите свой обиженный бомжовский металлург... да, и Миша, плохая у тебя фамилия))) хотя виноват Литовка. И еще: надеюсь не будет в команде больше всяких черножопых валенков типа Майкла, то как он сыграл последние 5 матчей выходя на замену это застрелится можно... апогей был сегодня в добавленное время, всё, на сегодня всем пока
Так никто ж не злорадствует, чего ты так?... Я лично, МЗ не люблю и Севас мне намного симпатичнее. Думала, сегодня просто завершится вся эта канитель, а то приелось уже - шумиху подняли, как будто впервые напоролись на ошибку судьи. Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Матч дивився з 80 хвилини. За цей час голкіпер Буковини двічі помилився на виході і в другому випадку Алозі, чи як там правильно не забив у порожні ворота. Десь перед дев'яностою хвилиною Гунчак в падінні міг закрити всі питання. Судя додав 5 хвилин, але Севастополь навіть не штурмував ворота господарів.
Примітним є той факт, що запасні гравці Буковини, як слушно зауважив коментатор увесь додатковий час простояли на ногах, а зі свистком вибігли на поле так, ніби виграли ЛЧ. Це до питання про мотивацію, може навіть і фінансову.
Не знаю як там все відбувалось в матчі, але за статистикою - це чи не найгірший матч Севастополя у другому колі. Не вірю, що їх не вистачило саме на цей матч. Тому залишаються питання - чому саме так було зіграно.
Людей на трибунах бувало і більше, але підтримку я обіцяв і вона була. Чернівці скучили за великим футболом. але влітку треба знайти серйозні гроші, щоб розв'язувати серйозні задачі. З повагою - математик
ваш президент или кто он там, перед матчем в интервью студии сказал что вы себе ставите задачу выхода в ПЛ через 3-4 года
Мені як людині, що скучила за серйозним футболом хочеться, щоб все сталось якомога швидше. Але зрештою це гра і буває всяке. Ну а в наступному сезоні боротьба за путівки до Прем'єр ліги буде не менш гострою. Оболонь і Олександрія - не менш грізні суперники. Головне, щоб без скандалів. З повагою - математик
Да, статистика явно відповідає рахунку на табло, тут нічого не скажеш. Про Алозі я писав, що він непоганий форвард, але до нього треба підхід знайти. Це вдалось тільки Кварцяному, який не давав йому розслаблятись ніколи. А так відверто посередній гравець, від правди ніде не дінешся. По Буковині. Не знаю як там з виходом в УПЛ через 3-4 роки, але мене більше цікавить наступний сезон. Просто ще осінню читав інтервю керівництва клубу про грандіозні плани, особливо по інфраструктурі команди. А ще два інтервю з тренером Буковини.
Тут явно все не так райдужно як в словах керівництва. Головне, щоб Вадим Заєць лишився в команді і потроху вирішувати питання. А проблем трохи є. Ну ни фига себе журналюга!!!
Севастополь офіційно звернувся до ФФУ і ПФЛ з тим, що вони готові переграти матч із Металургом...Але це уже смішно!!! я побачив би якби вони поступили,якби виграли у Буковини...я дуже сумніваюсь, що так само! Рома, вибач,що можливо грубо висловився про твою команду! В наступному сезоні я бажаю вам вийти в Прем"єр лігу, з першого місця і без скандалів!!!Але в цьому випадку моя думка така... Я не вірю, що Металург чогось добився б, якби вчора Севастополь переміг! Я не вірю, що їм дозволили б переграти матч! І з їх сторони ще було б дуже багато розмов...Якщо чесн, то я уже змирився з тим, що Металург залишиться в першій лізі ще на один сезон як мінімум... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
І ще...хотілося б вірити, що Буковина вчора боролася за справедливість...але не вірю, скоріше за все вони боролися за преміальні від Коломойського...в свою ж чергу не вірю, що Коломойський боровся за справедливість...на мою думку,в нього свої інтереси...і інтересів цих багато!черговий фарм-клуб (можливо, але не факт, бо в Запоріжжжя сильна школа своя!), ще один клуб в телевізійному пулі і ще один клуб, який проголосує так як він скаже...а так, якби вийшов Севастополь, то б він 100% був би у пулі каналу Футбол, і підтримував би Шахтар...так що в кожного свої інтереси...і як я уже писав раніше, ми можем просто мовчки спостерігати за цим всім... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: П`ятниця, 01.06.2012, 17:44 | Сообщение # 141
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Ну така практика і в УПЛ є, особливо коли стимулюють суперників Динамо і Шахтар. Знов таки, схожа ситуація була і в Волні, коли ми вдома з Динамо грали. Якби відібрали очки в Динамо, Шахтар нас пропустив би в фінал кубка. Так що це нормально, не програти ж матч пропонують. Ігор, а як там з вашим тренером. Лишається чи ні? Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: П`ятниця, 01.06.2012, 18:00 | Сообщение # 143
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Олег, проблема в тому що в інших країнах про це в інтервю не говорять, і суми не озвучують. Та там і номер іншого президента клубу в прямому ефірі не називають Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: П`ятниця, 01.06.2012, 18:23 | Сообщение # 146
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Нафіг мені його півмільйона...краще б в структура Дніпра взяв, генеральним директором, замість Стеценка....і через декілька років Дніпро стало б чемпіоном і стабільно грало в ЛЧ! В збірні було б гравців 5 основи із Дніпра, а ще 2 на заміні...і Україна в рейтингу УЄФА піднялася б на 4 місце і представляла б в ЛЧ 3 команди...і цими щасливчиками були б Дніпро, Кривбас і Волинь "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: П`ятниця, 01.06.2012, 18:52 | Сообщение # 147
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Ну ти борзий. Нафіг мені півмільйона, всі діла. Але як підеш замість Стицька то мусиш налисо стригтись, хай це буде традиція в Дніпрі))) Ну ни фига себе журналюга!!!
Стартовала сегодня и первая лига. Севастополь начал сезон у себя на поле с Нефтяником при пустых трибунах (из-за ультры бомжей в памятном матче), но ничего народу на знаменитой нашей горке собралось достаточно и было слышно болельщиков. А вот игра ну совсем не порадовала... Кононов это что было? Что это за куча новичков в виде зеленой молодежи не сыгранной молодежи в старте??? В итоге провалы в защите и 2-2. Спаслись буквально на последних добавленных минутах от позора благодаря красивейшему голу Крамара из-за пределов штрафной в девяточку... мда... Пока Кузя и Дуляй будут дисквалифицированы будет очень тяжело