На данный момент завершилось 8 матчей программы. Джеона прервала свое проклятье и таки выиграла у Милана на своем поле впервые за долгое время. Команда из Рима в свою очередь победила, а это значит, что мы перешли в атаку. С очередной победой, Мегаспорт и, похоже, досрочным выходом из группы. Специально не хотел говорить об этом еще перед рассылкой программки, но такой исход был возможен уже в этом туре и все сошлось. Мы - победили, Харьков - проиграл. Я очень доволен, что весной мы продолжим выступление на этом турнире. Но впереди борьба за первое место, так что дел еще невпроворот. З повагою - математик
Так а толку? Бачиш же, що не погоджуються - пора починати вмовляти всією командою) Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Вітаю з перемогою! Але чесно кажучи, підфартило нам тріщки цього разу, адже наш результат в цьому турі слабенький. "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Всех с выходом =) Игорю, трех кратное ура, ведь о всех пишет, кто где и высоко, а о себе скромничает, все же вторым из всех тренеров быть,- это очень=)
Празднуем но не долго, раз тренер сказал брать первое место, будем брать =) ...
Безперечно, всі лаври повинні відійти Ігорю - його розрахунки гри суперника і випередження на крок показали, що він справжній Математик!) Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Дата: Понеділок, 08.12.2014, 00:35 | Сообщение # 277
Лауреат: 5658
кэп
03.11.2009
Чернівці
Прийшла пора написати щось більш розлоге, ніж декілька рядків. Просто, бо захотілось. Тому що на цьому форумі я справді відчуваю себе як вдома і, зрештою, це мій перший форум, на якому я зареєструвався (ну... ви зрозуміли, про що я). Одним словом тому що тут тепло і затишно. Отже, про збірну, формат і наші виступи.
Я не хотів раніше про це писати, були на те свої "тренерські" причини, але наші заслуги на цьому турнірі можна сміливо приписувати двом факторам - перший - безумовно - це гра всіх без виключення збірників, які у потрібний момент показували фантастичні результати або тоді коли завжди можна було знайти такий потрібний прогноз у протихід і поставити його в основу. А другий - це удача, яка супроводжувала нас усі попередні тури та й не покинула нас і сьогодні. Справді, інколи ми демонстрували не найкращу гру, іноді я не вгадував з основою, але все у нас виходило, навіть коли здавалось, що уже не вийде.
Пам'ятаю той момент, коли Оксана запостила оголошення про турнір, в якому була пропозиція комусь очолити збірну. Я тоді і гадки не мав, що це буду я. Чогось одразу подумав про Олега (сухОФрукта). Навіть не знаю чому, можливо, тому, що у нього вдома живе неофіційний талісман збірної (треба вже думати як оформити йому якісь документи і перевести у статус офіційного). А якщо серйозно, то й справді не знаю. Але час ішов і ніхто не погоджувався ставати капітаном, та й основи не було. І тоді я сприйняв для себе це як виклик - зібрати основу і виступити якомога краще. Звісно, подібного результату складно було чекати, але все у нас вийшло.
ЦитатаOksi_f ()
його розрахунки гри суперника і випередження на крок показали, що він справжній Математик!)
сам формат - рахунки і можливість замін мене також привабили. Лукавити не буду - так, до математики я відчуваю неабиякий пієтет і те, чому у мене гуманітарна освіта - потребує додаткових роз'яснень, але вже особисто, на зустрічі Мегаспорту. І фактично, до кожного матчу, окрім останнього я підходив частково інтуїтивно, а частково підключав ті знання, що маю із області цифр. Але треба відвето сказати, що жодні розрахунки нам би сьогодні не допомогли, якби ми потрапили на будь-якого іншого переможця в нашій групі. Але як уже є, треба приймати і такі подарунки. Тому цим не варто паритись - гра забудеться, а результат залишиться.
Ще раз дозвольте мені привітати всіх із прекрасним результатом на цьому чудовому турнірі. Але і справді
ЦитатаSunOk ()
Празднуем но не долго
наступна гра за 6 очок і ще за дещо, але то уже якось іншим разом. Сподіваюсь за тиждень у цей час ми усі також будемо у піднесеному настрої. Дякую всім, хто дочитав до кінця. З повагою - математик
Дата: Понеділок, 08.12.2014, 00:44 | Сообщение # 278
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
ЦитатаМатематик ()
Прийшла пора написати щось більш розлоге, ніж декілька рядків. Просто, бо захотілось. Тому що на цьому форумі я справді відчуваю себе як вдома і, зрештою, це мій перший форум, на якому я зареєструвався (ну... ви зрозуміли, про що я).
схоже, що Математик хильнув перед робочим тижнем) Нічо, у мене також іноді буває "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 08.12.2014, 00:50 | Сообщение # 279
кэп
03.11.2009
Чернівці
ЦитатасухОФрукт ()
Математик хильнув перед робочим тижнем)
навіть у думках не було. Хиляють як правило після нього Ти краще подумай як своїй собаці ксиву зробити, бо рік уже, а пес без документів, як його заявляти на турнір в такому разі? З повагою - математик
Дата: Понеділок, 08.12.2014, 13:44 | Сообщение # 280
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
ЦитатаМатематик ()
и краще подумай як своїй собаці ксиву зробити, бо рік уже, а пес без документів, як його заявляти на турнір в такому разі?
Який пес без документів? У нас із цим усе впорядку! І паспорт, і родословне є, і навіть номер на пузі)))) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 08.12.2014, 14:15 | Сообщение # 281
кэп
03.11.2009
Чернівці
ЦитатасухОФрукт ()
Який пес без документів? У нас із цим усе впорядку! І паспорт, і родословне є, і навіть номер на пузі))))
Давай тоді голосуємо за дозаявку його на турнір, я місце притримав для нього В регламенті про те, що право на участь мають лише гуманоїди нічого не сказано. З повагою - математик
Дата: Понеділок, 08.12.2014, 15:37 | Сообщение # 284
БаАагиня
Лауреат: 4241
Рада Мегаспорту
04.11.2009
Ужгород
Так в мене тільки один голос, якщо більшість буде ЗА, то прийдеться змиритись... Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
з горем пополам зайшов на сайт пред.су У мене якийсь кошмар із ПК Зараз ставлю віндовз Починайте вболівати без мене Хто зможе, привітайте суперника на трибуні Дякую З повагою - математик
Что ж, я более-менее наладил свою технику и теперь два слова о первом тайме:
1. Фрайбург - Гамбург. Нам нужна п1, не нужна ничья, а вот п2 сохранит статус кво. К стати, на второй минуте хозяева не забили пенальти. 2. В английском матче нас вполне устроит ничья. Пора уже ВХ сбавить обороты в лиге 3. Нант Бордо. Наши 3-3-0 против 4-1-1 срперника. Болеем за ничью или за 2:1 4. Бастия - Ренн. Наш соперник полностью верит в гостей. Я все же думаю, что Бастия не заслуженно находится в подвале и даст бой более сильному сопернику. 5. Малага-Сельта. 6-0-0 против наших 5-1-0. Предпочтительно ничья, конечно. Но т.к. это последний матч в тайме, то переход в атаку ничего не сулит. Но любое преимущество также может оказаться и голевым. Поэтому ничья для нас самое то. З повагою - математик
Нант все же победил. Жаль, могли забить красивый гол на ничье. Но 2:1, за счет кучности в счетах нас устроило.
А вот Бастия пока план перевыполняет, надо, чтоб Ренн перестроился в перерыве. Иначе 5-й матч ничего решать не будет и в первом тайме забитых голов мы не увидим. З повагою - математик
Что ж Бастия перестаралась, но Ренн сам виноват. Для нас последний матч в первом тайме - формальность, просто борьба за баллы. А вот Энфилд с утра будет приятно удивлен З повагою - математик
Что ж, как очень часто бывало, замены нам на пользу не пошли. Пока. Выпустив Рому на поле слишком поздно, мы упустили 2 балла на матче в Манчестере. Да и пойдя на поводу у блеска Дженоа 2 пункта на Роме были бы тоже отнюдь не лишними. Но в любом случае развязка наступит на двух из трех следующих матчей. А на матч в Милане ставки у нас совпадают на 100%. З повагою - математик
Дата: Понеділок, 15.12.2014, 01:01 | Сообщение # 298
кэп
03.11.2009
Чернівці
Ну тут нічого не вдієш. Я вважаю, що команда логічно ставила на Олімпік, який повинен був брати три очка. Але.. Програли, нічого не вдієш. У нас буде ще можливість поквитатись у фіналі навесні. З повагою - математик