Ничего подобного, Дальмаер же не железная, и было видно, что сил почти нет, иначе она бы ушла вправо, к центру, но это лишних пару метров дистанции. Поздравляю, браво!!! З повагою - математик
За це я і люблю біатлон! Фантастичні емоції, крутий фініш. Я би не розчарувався, навіть якби другі приїхали. А так ще більші молодці! Радості багато, особливо у дружини)
Стосовно фінішної боротьби, то таке у біатлоні побачиш часто. Ніхто не забороняв Далмайер взяти вправо де було багато вільного місця. І якби їй сили дозволяли - вона так і зробила б. Лаура виклалася на першій великій гірці, але уже на другій стало ясно, що силоньки практично не залишилося у німкені. Уже на тому моменті мені стало спокійніше.
Співчуваю білорусам і особливо ПІсарєвій. Ясно, що щось сталося, мабуть з м'язами. Уявляю як їй обідно... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Лена шла по прямой (в финишном коридоре), и тут уже проблемы Лауры, что она чуть быстрее не юркнула в открывшиеся пространство, ибо уже на самом финишной черте в ее "прямой" была помеха (рекламный щит)
Повідомлення відредагував Dandelion79 - Неділя, 17.01.2016, 15:17
Все таки гори і висота дивна штука... Хтось пристосовується, а комусь важко. От і сьогодні при ідеальних погодніх умовах дуже несподівані результати. "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Не я конечно предполагал и ждал победы от Оли, но наверное в следующем сезоне. Видно что потенциал есть и его надо развивать. Получилось реализовать подготовку на высоте. А вот Юрлова на подиуме это действительно сенсация....
Повторюся ще раз - висота дає дуже несподівані результати і гойдалки після кожної стрільби! Дуже багато несподіванок! Це і перемога Юрлової, і подіум Селіни. Подчуфарова мабуть перехвилювалася, 3 промахи - блін, варто було спокійніше стріляти, можливість була.
А у нас Валя молодець! Такий прогрес у пасьюті має підняти її бойовий дух - є ще порох у порохівницях)))
Ну і про Тірільку - якби їй ще стрільбу точнішу - конкурентів у неї мабуть не було б. "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Якщо Шипулін форму ще більше нажене на Чемпіонат світу, Фуркад не буде виглядати явним фаворитом! І це круто. Тому що сьогоднішня гонка була крута. І як круто було бачити, як Йоссі взуває Мартена))) Хоча Мартен - Монстр! Із 28-го на 4-е - це круто. Відстрілятися в 0, коли усі мазали, при цьому показувати хід, тому що потрібно відіграватися - це яку витримку морально потрібно мати.
П.С. після переглянутого сюжету про братів Бьо, вони сприймаються зовсім по іншому. Я мабуть стаю їх фанатами і хотілося б з ними поспілкуватися, побухати)))) Їх сьогоднішнє інтерв'ю після гонки: Йоханесс: "Победа над Фуркадом значит все. Скоро чемпионат мира, и я только что побил его в спурте… Он это почувствовал." "Последняя стойка была хороша. Я был активен на третьем круге, потом промахнулся последним выстрелом… Ай, я офигенно бежал на лыжах!
Тарьє: "Даже хорошо, что промахнулся на последнем рубеже, иначе был бы унижен Йоханнесом на последнем круге" "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Так і знала, що нам нічого ловити в цій гонці. Але ж надію дали найслабші етапи( Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
не, Шемпп, так ты Тоху никогда не обыграешь сидя за ним весь круг В общем все как и должно быть. А вот норги таким составом удивили... и как Рыжий так умудряется стрелять только в эстафетах?
В общем Кэнмор разочаровывает организацией трансляции... Гу говорит что сигнал идёт через Вашингтон и там теряется... Надеюсь до завтра наладят... Ну а на пьедестале три мастодонта последних двух сезонов
Як на мене, то найбільша несподіванка це перемога Грушки і 7 штрафних кіл Джульки) Всіх вітаю з нашим тріумфом! Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Як на мене, то найбільша несподіванка це перемога Грушки і 7 штрафних кіл Джульки)
першій групі дуже не пощастило з вітром - Гесснер ще встигла першу стрільбу проскочити зі звичним для себе промахом, а у Юля, яка йшла на трасу другою, вже потрапила і в той вітер... і, якжеш, праві виявились тренери, що не поставили Лену в першу групу!!!!
Ну вітер був просто скажений. По моєму на першій стрільбі Соукалової, її прйстойним шаром снігу накрило. Підгрушна молодець, шкода що Вавринець не вистачило на останнє коло. Ну ни фига себе журналюга!!!