Отже,майже за 2 тижні обговорення ми все таки домовились і 25.06.2010 ми зустрілись!на зустрічі були присутні 6 учасників: Jack-Boss, Accrington, SunOk, Grisha, Ігор(нік не знаю) і сухОФрукт) Відбулося це все в пабі Портер в центрі Києва! Для перегляду було обрано досить цікавий матч Бразилія-Португалія! Але так як команди майже забезпечили собі путівки до 1/8 фіналу,то матч получився без голів! хоча на наший настрій це не зовсім влинуло!) Але уже на самому початку нам підсунули невеличку свиню-для перегляду включили матч Кот-д"Івуар-КНДР, так як цей матч транслювався по ICTV,з яким у пабу підписано договір...проте офіціанти все ж таки прислухались до наших прохань і переключили нам на той матч,який планувався) І ще нас очікувала одна приємна несподіванка!Саме в цей день у Портера було День народження (скільки років святкували нам так і не сказали-комерційна таємниця)!Нам вручили святкові атрибути-капелюхи і дудки (ми їх використовували як вувузели)!Тепер ми себе відчули справжніми вболівальниками з усіма атрибутами)))Жалко,що торта нам не дали...який же ж День народження без торта?! День народження днем народженням,але не будем відволікатись від теми...Незвертаючи увагу на те,що голів так і не було забито,матч видався досить захопливим! За час перегляду ми обговорили все,що тільки могли)в тому числі і Чемпіонат світу,і трансфери, і тренерів, і коментаторів, а також теніс!Ми поділились думками, випили по келиху пивка і насолодились переглядом матчу! Як на мене,то зустріч пройшла чудово!найголовніше те,що ми все ж таки зустрілись!і весело провели час!Надіюсь,що всі залишились задоволені і це була не остання зустріч!хтозна,може і всеукраїнську зустріч організуємо?!))) Хочу подякувати всім,хто не залишився байдужим!а також велика вдячність Мирославу,який допомогав і надавав контактну інформацію учасників!) Фотозвіт для вас підготував Jack-Boss і його можна переглянути тут http://zb-megasa.ucoz.ru/photo/zustrich/4 "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Повідомлення відредагував сухОФрукт - Субота, 26.06.2010, 00:49
Хочу подякувати всім,хто не залишився байдужим!а також велика вдячність Мирославу,який допомогав і надавав контактну інформацію учасників!)
Мое участие в этой встрече несколько преувеличено.Но старался С удовольствием просмотрел все фото.Жаль, что Игорь(Luk) не присоединился к нашему дружному форуму.Может это дело времени ?
Саша, с Игорем, заразы... могли бы сказать... я 27 в Киев ездила с ними встретится... могла бы или раньше приехать или вас уговорить на 26 перенести. На Донбас кто-то на 11 едет??? Повод встретится отличный!
Повідомлення відредагував Comment - Четвер, 22.07.2010, 00:19