Программку на 1/16 финала ЮС Опен выставил. Дедлайн в 18.00 Первые два матча в программке мужские, не забываем что они пятисетовые, прогнозируем счет 3-0, 3-1, 3-2. Ну ни фига себе журналюга!!!
Круто, Макс, ми вчора зіграли. Але май на увазі, що сьогодні я прогноз ставив щось схоже як того разу в машині по дорозі на футбол)))) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Да, спасибо что заметил. Написал Жене, он исправит.
І що це означає? Сподіваюсь, нас знов не кидануть як на Уіблдоні? Хтось може порахувати зараз, на якій стадії грає наша пара? Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Е ні, Живчик, там не все так просто. Як раз, кількість виграних сетів, як би це дивно не звучало, тут не рахується. Ось той приклад, про який я говорила - це був не Уімб, а РГ. Тут був ніби рахунок 3-2 на нашу користь, але по якимось причинам (просто не пам"ятаю і не хочу розбиратись по яким) пройшли не ми. Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Тут ситуація простіша, ніж була попереднього разу. Безсумніву, попередня ситуація не правильна і це той пункт правил, який потрібно змінювати на наступний сезон. Ситуація наступна: програмка розглядає парний матч як 2 окремих одиночних матчі. Нічиї бути не може, тому завжди є переможець і переможений. Олег із Кораром зіграли 1-1, але так як нічиєї бути не може, то за рахунок пункту 7.3 Правил перемогу 1-0 отримав Корсар. Ти у своєму матчі перемогла 2-1. Далі, згідно пункту 7.8. результати 2-х матчів сумуються. Тобто рахунок становиться 2-2. Далі із правил "Если в результате счет ничейный, то дальше определение победителя идет по пунктам 5-7, но уже для пар (то есть считается сумма очков пары в Регулярке, а потом рейтинг пары в Общем зачете)" У регулярці у вас з Олегом сума балів становила 345+195=540. У суперників 420+235=655. Тому вони отримали перемогу 1-0.
Сьогодні же ситуація наступна: Олег свій матч програв 3-1, ти свій виграла 1-2. В сумі це дає 4-3. Тому тут додаткових пунктів правил і використовувати не потрібно. Просто Олег недогледів свій прогноз. "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Олег ти звідки такі суми взяв ?У регулярці у вас з Олегом сума балів становила 345+195=540. У суперників 420+235=655. як на мене у Корсара і Мадевіла сума 185+85 ,а у других 145+195 і пара Accrington/Oksi_f має проходити далі . AVALON
Дата: Понеділок, 07.09.2015, 08:29 | Сообщение # 803
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
ЦитатаAvalon ()
як на мене у Корсара і Мадевіла сума 185+85 ,а у других 145+195 і пара Accrington/Oksi_f має проходити далі .
Андрій, я можливо не зовсім вірно описав. У першому розділі, де я рахував бали регулярки, мова йшла про турнір Роданд Гарос, де Оксана з Олегом програли у 1/2. Я розписав чому вони програли. А ЮС Опен і бали регулярки рахувати не потрібно, тому що вони програли 4-3 по сетам. "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 07.09.2015, 09:00 | Сообщение # 804
Доцент: 267
вболівальник
12.11.2013
Стебник
Блин я вже просто не витримую Женя, що одне і то саме правило трактується по різному на турніри з серії 2000 і 1000. На турнірах з серії 1000 для прикладу просто возьму пари Korsar/MadEvil і Accrington/Oksi_f , Korsar перемагає Accrington, а MadEvil поступається Oksi_f в них буде рахунок 1-1 між парами , тоді рахують бали за турнір в RACE так чи не так. AVALON
Дата: Понеділок, 07.09.2015, 10:01 | Сообщение # 805
batman
Лауреат: 3094
admin
29.03.2010
Київ
ЦитатаAvalon ()
Блин я вже просто не витримую Женя, що одне і то саме правило трактується по різному на турніри з серії 2000 і 1000. На турнірах з серії 1000 для прикладу просто возьму пари Korsar/MadEvil і Accrington/Oksi_f , Korsar перемагає Accrington, а MadEvil поступається Oksi_f в них буде рахунок 1-1 між парами , тоді рахують бали за турнір в RACE так чи не так.
Було б так, але Аккі накосячив в третьому сеті, тому тут нічого додатково не потрібно. Правила однакові для всіх турів, за винятком кількості сетів, які граються - на ГС - 5, на всіх інших - 3. Програма одна і та ж і вона не штучний інтелект, щоб на свій розсуд трактувати правила. Never Say Never!
Дата: Понеділок, 07.09.2015, 14:51 | Сообщение # 809
Доцент: 267
вболівальник
12.11.2013
Стебник
Я далі не можу зрозуміти , ти пишеш було б так, але Аккі накосячив в третьому сеті, тому тут нічого додатково не потрібно, чому не потрібно, ти вроді сам пояснював, наприклад іграють пари Korsar/MadEvil і Accrington/Oksi_f .Korsar з Accrington іграють припускаєм ,що Korsar перемагає 5-0, а MadEvil програє Oksi_f 0-4 що виходить 1-1 між парами, адже вроді раніше на форму було пояснення, що просто для прикладу наводжу ігра Korsar з Accrington це окрема ігра , а MadEvil з Oksi_f це також окрема ігра, якби двоє з одної команди перемогли тоді питань нема ,а так перемогли Korsar, а з другої пари Oksi_f так виходить ничя, тоді рахується RACE бали сума.
Додано (07.09.2015, 14:51) --------------------------------------------- Вроді Никита (Эко) пояснив мені, а то 1,5 року іграю ,аж тепер правило зрозумів, бо я завжди думав, якщо для прикладу програю 2-0, а мій напарник по парі виграє 3-0, то між парами нічя і рахують бали за RACE ,а виходить ,що ми би перемогли без RACE по сетам ,так чи все таки би враховувся RACE проясніть хтось мені .
Дата: Понеділок, 07.09.2015, 16:49 | Сообщение # 810
batman
Лауреат: 3094
admin
29.03.2010
Київ
ЦитатаAvalon ()
Вроді Никита (Эко) пояснив мені, а то 1,5 року іграю ,аж тепер правило зрозумів, бо я завжди думав, якщо для прикладу програю 2-0, а мій напарник по парі виграє 3-0, то між парами нічя і рахують бали за RACE ,а виходить ,що ми би перемогли без RACE по сетам ,так чи все таки би враховувся RACE проясніть хтось мені .
Якщо один виграв 3-0, а його напарник програм 0-2, то загальний рахунок 3-2 і все ясно. Якщо один виграв 3-0, а його напарник програв 0-3, тоді рахунок 3-3 і рахуються очки RACE. Never Say Never!