Вчерашняя безысходность минула вместе с чарами Морфея, сделал замены, будем бороться. Рискуем потерпеть разгромное поражение, но деваться нам все-равно некуда.
Коротко по первому тайму: исход матча Майнц - Байер-04 стал для всех неожиданностью, у нас оба игрока угадавшие п2 остались на лавке. Но если бы они вышли в старте, ми бы потеряли очки на других матчах. Победы Кристал Пэлас и Арсенала перекрывать было нечем, а вот испанский матч позволил забить сопернику второй мяч. Итог 0:2 после первого тайма
Во втором у нас много расхождений и можно что-то исходя из этого соорудить, но сработает ли...
Дата: Понеділок, 26.09.2016, 17:39 | Сообщение # 65
Лауреат: 5658
кэп
03.11.2009
Чернівці
Ми зазнали ницівної поразки, але вона була прогнозованою, бо ризик на андердогів себе не виправдав. Нічого страшного не сталось, життя триває. Я не засмучений, бо цілком свідомо робив заміни.
Була можливість мінімізувати втрати і зіграти 0:2, але до завершення групового турніру ще далеко і якщо вже виходити з групи, то за рахунок перемог, а не різниці м'ячів.
Крім того, у нас все одно не набиралось 6 ставок на Хоффенхайм.
Табличку додам згодом, але можу вже сказати, що Діма вийшов в 1/32 індивідуального кубка, а Саша ввійшов до 70и найкращих в кубку стабільності. То ж обидва представники нашої команди будуть боротись і в наступній стадії.
В цілому, на індивідуальному рівні ми відіграли непогано, кожен із гравців в загальному заліку відіграв кілька позицій, але якщо подивитись на середній результат команди - ми знову в підвалі.
Тішить, що і Саша, і Діма представляють нас у особистих кубках.
Кращим гравцем туру у нас став ded - набравши 12 балів.
Але насправді у мене основа стояла така сама, тільки з тобою і без Міші.
А тепер про цифри.
Перші три числа - розподіл на основі прогнозів збірної, другі три - букмекерські кефи переведені у відсотки: 1. Інгольштадт - Хофенхайм:20-30-50 vs 47-29-29. Як бачимо, наша збірна не вірить у господарів і віддає перевагу Хофенхайму. Тому вибрав 1-2-3 в основі. Хоч за математикою букмекерів треба було 3-2-1. Але трьох п1 у нас нема, тому граємо 1-2-3 проти 3-3-0 в Одеси.
2. Байєр - Борусія Д: 0-10-90 vs 28-26-51. Тут відносна кореляція між двома варіантами, тому 0-1-5 у нас в основі. У Одеси 1-0-5.
3. Осасуна - Лас Пальмас: 0-40-60 vs 38-30-27. У нас немає ставок на Осасуну, а ставки на гостей розподілились як 40 до 60. Відповідно вибрав 0-2-4 проти цікавих 2-1-3 у Одеси. Можна було зіграти і 0-3-3, але по іншим матчам збивало усю картину.
4. Кан - Тулуза: 50-40-10 vs 39-32-33. Відповідно в основі стоїть 3-3-0, хоч букмекери рекомендують 2-2-2. У Одеси заточка на нічию 1-4-1.
5. Удінезе - Лаціо: 40-30-30 vs 35-30-40. В основі стоїть 2-2-2 - тут повне співпадіння і за буками, і за прогнозами збірної. Одеса дуже вірить у п2. Побачимо, що буде.
Тепер ще такий момент - якщо не брати до уваги імовірність результату, а дивитись лише на можливі варіанти рахунків, то: 1. 1-2-3 проти 3-3-0. Відповідно, Одесу влаштує і п1, і х. А нас лише п2. 2. 0-1-5 проти 1-0-5. Тут паритет. 3. 0-2-4 проти 2-1-3. Тут ми маємо перевагу, бо нас влаштує як х, так і п2. 4. 3-3-0 проти 1-4-1. Знову Одеса виграє за двома подіями з трьох. 5. 2-2-2 проти 0-1-5. Перевага на нашу користь - нас влаштує 1х. У підсумку - 7:7 за таким розподілом на перший тайм. У другому у нас 5:5, тобто трохи більше схожих ставок. Теоретично, можна добитись переваги над суперником у кожному матчі, але наскільки ефективними можуть бути ставки не на лідерів - незрозуміло.
Тоді це або просто випадковість, або є ще неявні фактори стиль прогнозування окремих гравців, відповідність їх прогнозів загальнокомандним і ще багато чого, про що ми не підозрюємо. Зрозуміло, що пошук якоїсь універсальної формули - справа невдячна, але ж мета - задоволення від процесу і я його поки отримую)
Хофенхайм зайшов непогано і гол господарів на останній хвилині нам був на руку, ми ведемо 1:0 і атакуємо. Баварія зіграла внічию і це має мотивувати Дортмунд на звитягу над Байєром. Нас влаштує нічия або п2 з рахунком 0:1, 1:2. Не бажано рахунок 1:3, бо тоді Одеса відсуне гру від своїх воріт.
Лас-Пальмас відігрався, Кан переміг і все складається непогано. Сьогодні ще потрібно, щоб Лаціо не переміг 2:1
В кубку Діма на даний момент перемагає Фартового 10:7, але там вся боротьба ще попереду. А Олександру в грі на виліт треба піднатужитись, до топ-30, які проходять далі - 3 бала.
А в протистоянні Міші та Олега поки перемагає Міша, що підтверджує корисність формули )
Багато що вирішаться на Шальке - БМ. Перекривати перемогу кобальтових нам нічим, хіба що можна пом'якшити удар. Доведеться вболівати за х2. На інших матчах - не критично, але все ж потрібна максимальна концентрація.
Цих вихідних я не був згідний із командою по деяких матчах. Але якщо більшість вважає інакше, то може дійсно моя думка хибна. Я не знаю чому, але впевнений, що сьогодні не переможуть Борусія М, Вільярреал, Атлетік та Торіно. На Торіно ставок було мало, але вони були. А от перші 3 матчі... Так, у Шальке відстійний старт, не можуть знайти гру свою, але перемога у ЛЄ має придати впевненості і чорна полоса ж має колись закінчитися. По іспанських матчах... Останні роки у Іспанії звичне явище, що є велика трійка, далі 3-4 команди, які сильніші за інших і вирішують між собою 4-е місце у ЛЧ, 2 явних аутсайдери і всі інші. Так от, поки оцих 3-4 команди в Іспанії і не дуже видно. Хіба що Севілья. Вілярреал та Атлетік на старті сезону не продемонстрували великої впевненості., щоб обігрувати у гостях Еспаньол та Малагу - команди, які точно не аутсайдери, а відповідно у дома можуть здобувати очки. Вільярреал ще нещодавно був просто розібраний Монако у відборі до ЛЧ, в т.ч. і у себе дома. Що змінилося з того часу? Відповідно це команда, у якої не буде переможної тенденції. Тобто після серії декількох хорошиїх матчів буде поразка. По Атлетіку можна сказати щось подібне - дома це одна команда, у гостях зовсім інша. Да і у четвер вони потратили сил у матчі із Рапідом. І не варто думати погано про Малагу, все таки Хуанде Рамос не дурний тренер, і може поки він ще шукає гру команди, але Малага обов'язково її знайде.
От такі мої особисті думки. Але звісно ж, кожен має свою суб'єктивну думку, яка може відрізнятися.