Наш матч вне конкуренции, но я для себя нашел вот этот, в этом туре, и как по мне он самый интересный, загляните, узнаете почему LFOP.GURU - АФК Кузбасс ...
Повідомлення відредагував SunOk - Неділя, 30.11.2014, 16:54
Да, я видел, не набрали основу. Странно как-то. Но, если будет п1 в последних двух матчах, то там залетят две штуки в ворота ЛФОП )) И правда, занятно З повагою - математик
О да Но, что самое обидное - у нас 0-0-6, у соперника - 0-1-5 и при счете 0:2 они выигрывали два пункта. Возьму на заметку - по возможности немного варьировать счетами, если на исходах - топор. З повагою - математик
Вот теперь я спокоен. Шпоры победили и мы уже не пропустим. Хотя я не прочь забить еще, в случае победы Лиона. С победой нас, друзья. Также поздравляю и Энфилд с феноменальной победой над Харьковом при фантастической игре. З повагою - математик
Дата: Понеділок, 01.12.2014, 00:44 | Сообщение # 252
Лауреат: 5658
кэп
03.11.2009
Чернівці
Лион неожиданно крупно проиграл на выезде. Официально:
PREDВИДЕНИЕ 2014/15. Тур 6. Сборная Мегаспорта - Liga1.ru - 2:1 (81:74)
Отлично в связке сработали Оксана (дубль) и Дмитрий (2 ассиста). Неплохое начало второго круга. Особенно учитывая, что Харьков осекся в матче с ураганным Энфилдом. Всем сладких снов.
Не хотел сообщать об этом до завершения последнего матча. Оксана, с результатом 26 баллов стала лучшей в этом туре! З повагою - математик
Наш соперник выставил на игру всего восемь человек. Казалось бы у капитана скудный выбор, но вот сколько слежу за игрой таких команд диву даюсь как они иногда точно и кучно попадают в исходы. Начнем-с:
1. На российский матч, вестимо, с обеих сторон - топор, но вот счета разнятся. Мы болеем за Зенит, но против его минимальной победы, особенно против 2:1. 2. Кельн-Аугсбург. Болеем за гостей или за победу Кельна 2:1. 3. Штутгарт - Шальке-04 - аналогично надо п2. 4. Соперник выставил на Торино еще более решительную ставку - 6-0-0 против наших 5-1-0. Но нас вполне устроит п1 со счетом 2:0. А вот 1:0 обернется неприятностями. 5. Депортиво - Малага. Опять таки п2. Малага брала очки со слабыми соперниками почти всегда. Болеем за нужные исходы, одним словом. З повагою - математик
Це точно. Ставив основу під 2-0, так як Краснодар мав уже видихнутись нарешті. Але, справді, перестарався Зеніт. Шальке також могло б менше забивати )) З повагою - математик
Вот так, довольно неожиданно мы выиграли первый тайм 2:0, футбол прямо скажем зрелищным назвать нельзя и наши голы возникали из полу моментов, которые мы сумели реализовать. Второй мяч на свой счет записал Олег (ZigZag), ассист на счету Оксаны. Неплохой задел на второй тайм, особенно если учесть, что у соперника довольно таки ограниченные возможности по заменам. Постараемся не растерять преимущество.
Также желаю Энфилду сотворить то, что было сделано в прошло туре. И да - болеем за SaSiSa З повагою - математик
У суперника ще є чудові шанси відігратися і перемогти, прогнози цьому дозволяють. Уже найперший матч - це Вест Хем-Суонсі. Я не думаю, що вони зроблять заміну на цьому матчі, у них стоїть топор 2-1. Якщо це зіграє, вони отримають максимальний результат - 24. У нас без замін при такому результаті 18. Тобто, ми пропускаємо гол. Як на мене, потрібно замінити мене з моєю ставкою на нічию, щоб не пропустити гол.
Матч Дженоа-Мілан внесе зміни у матч, якщо суперник зробить ставку на нічию в цьому матчі. Але не думаю, що вони стануть ризикувати саме тут. Думаю у них буде ставка 0-3-3
Парма-Лаціо - думаю суперник суперник піде в ризик і зробить ставку на нічию, тому що їм потрібно відігруватися. А у нас буде можливість забити гол на перемозі Лаціо. Перекрити цей матч нам всеодно не вдасться, та в принципі я і не думаю, що це варто робити.
Астон Вілла - Лестер - як на мене, нам тут заважає нічия Аккі. Вона нам дивідендів не принесе, а от пропустимо і при рахунку 2-1 і 1-0. Лише 2-0 нам на руку грає. Тому заміна нічиєї нам допоможе не пропустити.
І останній матч Ланс-Лілль суперник без варіантів буде робити ставку на нічию. Для нас це хороший шанс забити 4 гол.
Тому мій прогноз, що суперник зробить лише 1 заміну гравця №6 на гравця №7 на 7 матчі програмки)
Надіюся своїми думками в слух не переб"Ю гру Ігору) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Є пропозиція до зв"язки Ромця/Живчик - спробуйте себе, свій тандем, в якості тренерів на турнірі, який буде замість Спартакіади, га?) Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Є пропозиція до зв"язки Ромця/Живчик - спробуйте себе, свій тандем, в якості тренерів на турнірі, який буде замість Спартакіади, га?)
Ти хоч щоб ми один одного повбивали?))) Ми цей сезон практично не обговорювали Судоку, лише на старці пару турів. А тут ще такі обов"язки на нас повішати...
І у мене одна величезна проблема, яка буде стояти на заваді - прийде весна і я на вихідні буду їздити в село. Тому у п"ятницю буду їхати з Києва. З інтернетом проблема може вирішиться, брату хочуть інтернет підключити, то я і у селі буду он лайн. Але буде дуже незручно з Ромою у п"ятницю-суботу підібрати час для обговорення. Тому це мабуть не найкраща ідея. Хіба що може Рома погодиться бути тренером, а я так у якості консультанта 5 копійок інколи вставлю))) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Так до весни далеко) Основна частина турніру пройде у січні-березні, а вже фінальна десь в квітні-травні. Так що домовляйтесь, а то бажаючих нема, а дл заявок вже близько. Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Также желаю Энфилду сотворить то, что было сделано в прошло туре.
Нам опять "пощастыло" с соперником, который пока выдает одну из лучших игр тура, да и второй тайм стал очень плотным. Вообще по баллам средним, которые набирали соперники за 6 сыгранных туров - нам не везло в этом плане больше всего в нашей группе:) Ну и с нашим слабым общим показателем по баллам имеем то, что имеем. Впрочем, минимум за ничейку поборемся на этих выходных:)
И да, спасибо!) А Мегаспорт обязан удерживать преимущество!
Повідомлення відредагував MaxJoker - Неділя, 07.12.2014, 17:51
По-моєму, ідея нового тандему, та ще й такого - прекрасна. Зрештою вибір основи може зводитись до підбору за іменами чи магічними числами, тобто можна ставити швидко, якщо часу не вистачатиме. Оксано, ідея прекрасна.
ЦитатасухОФрукт ()
Надіюся своїми думками в слух не переб"Ю гру Ігору)
шкода, що я не прочитав все це По ВХ заміну зробив, вона справді напрошувалась, а от по Лаціо і Ліллю вирішив не "сушити", побачимо, що з того вийде.
Але, у будь-якому випадку дякую, Олеже, за думки вголос. Вони не лише допомагають краще зорієнтуватись, але і роблять цікавішою саму гру. З повагою - математик