Для участия в тестовом турнире на автомате, зарегистрируйтесь на сайте - Конкурсы прогнозов Мегаспорт и в разделе ТЕННИС зарегистрируйтесь на турнир. Если Вы уже зарегистрированы на сайте, просто зарегистрируйтесь на турнир. Never Say Never!
я думаю в такой ситуации считать кто за турнир угадал больше победителей в реальных матчах
Так, я ж про те і дописав в попередньому. Тобто 6-4, 7-5 треба порахувати, бо це перемоги з вгадуванням реального переможця. По таким параметрам в Олега 3, а в мене 2. І це все з 1/4. Тобто Олег виграв турнір. Вітаю!
Тепер треба прописати в правилах. Пропозиція така: п.3.9. Якщо фінальний матч не виявив переможця, то перемагає той, в кого рахунків в сетах 6-4, 7-5 більше.
Так, я ж про те і дописав в попередньому. Тобто 6-4, 7-5 треба порахувати, бо це перемоги з вгадуванням реального переможця. По таким параметрам в Олега 3, а в мене 2.
та не это немного не то, что я имел ввиду, 7-6 же не означает, что не угадан победитель матча. А по реальным исходам у вас счет 5-5...
Відповідно до вказаного пункту, я оновив сітку. Якщо всі згодні з таким трактуванням визначення переможця, то я офіційно додам в правила і думаю, що в такому випадку в нас всі ситуації прораховані. Але думаю тоді пункт правил треба трохи розширити, щоб перекрити можливий варіант, коли не в фіналі виникла рівність, а після догравання. Тобто пункти звучатимуть так: п. 3.9. Якщо матч не виявив переможця, після застосування всіх попередніх пунктів, то далі проходить гравець в якого більше рахунків 6-4, 7-5 в усіх попередніх віртуальних матчах. п. 3.10. Якщо попередній пункт не виявив переможця, то рахується загальна кількість виграних сетів в усіх попередніх віртуальних матчах і далі проходить гравець, в якого таких сетів більше. п. 3.11. В неймовірному випадку, коли всі попередні статистичні дані рівні, далі проходить гравець, що стоїть вище в рейтингу "Чемпіонської гонки". Never Say Never!
та не это немного не то, что я имел ввиду, 7-6 же не означает, что не угадан победитель матча. А по реальным исходам у вас счет 5-5..
Чому не означає? Якщо вгаданий переможець матчу, то рахунки можуть бути лише 6-4, 7-5, або 6-6. 7-6 тільки тоді виникає, коли не вгаданий переможець. А 5-5 можливо тому, що деякі з наших 6-6 співпадають з вгаданими матчами. Хоча я в себе 5 ніяк не нарахував. Never Say Never!
Та может и 7-6. Угадан счет с разной ростановкой сетов и все. Как пример ваша игра с Мирославом в 1/2, 3 игра.
Ага, точно може бути й таке. Тоді дійсно можна ще й таку диференціацію ввести. Значить в нас є 3 варіанти розрізнення: 1. По кількості вгаданих результатів попередніх реальних матчів. 2. По кількості виграних сетів в попередніх матчах. 3. По кількості перемог 6-4, 7-5.
Залишається визначити в якому порядку застосовувати це все? В нашому з Олегом випадку все рівно п.1 нічого не дає.
Не подумайте, що я прихильник радикалізму, але можна влаштувати перегравання по прогнозм півфіналу (побто попередньої стадії змагань). Ну як пенальті в пляжному, по одному матчу до першої переваги.
З повагою - математик
Повідомлення відредагував Математик - Четвер, 13.01.2011, 15:15
Я думаю теж так залишити. І враховувати матчі всіх стадій, навіть якщо хтось 1/8 пропускав. Це його проблеми (в даному випадку мої ), що жереб його вивів в 1/4 відразу. Тоді в такому порядку я програв 6-4. В будь-якому випадку цей турнір виграв Олег. І матчі догравання теж враховувати, як і звичайні. Якщо всі згодні, то так і допишемо. Never Say Never!
Оновив правила згідно останніх дописів. Читайте і висловлюйтеся, що треба ще підправити. Доки є час до АО. Тоді вже буде накладено заборону на зміну правил. Never Say Never!
Ексель і сітку по Австралії виставив. Розклад там же в першому повідомленні. Жеребкування проводив, як і минулого разу. Може в когось є пропозиції по вдосконаленню процедури жеребкування? Наприклад, ті хто минулий турнір починали з 1/8 в наступному повинні обов'язково потрапити в 1/4 відразу. І взагалі нам не вистачає ще 5-х, для повної сітки. Час до першого туру ще є - цілий тиждень майже, тому давайте вербуйте учасників. Never Say Never!
Привет! Я новичок на теннисном турнире. Будь ласка, скажите а где можно видеть,какие матчи прогнозировать?
Привет. В теме http://zb-megasa.ucoz.ru/forum/22-227-1 в первом сообщении есть расписание дней, когда будут виставлени матчи. Они будут появлятся там же в указаний срок. Первий тур в ближайшую субботу. Прогноз отправлять через форму. Вас в форму добавил. Нужно вібрать турнир, стадию, ник, ввести почту и результат в поле, как указано. Все есть в теем RULES. Если есть проблеми с переводом - обращайтесь, здесь помогут. Never Say Never!
Наприклад, ті хто минулий турнір починали з 1/8 в наступному повинні обов'язково потрапити в 1/4 відразу.
Тут я проти. Я за сліпий жереб, завжди. Навіть якщо весь час доведеться починати з ранньої стадії. Тут теж треба фарт мати, жереб річ непередбачувана. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 17.01.2011, 00:18 | Сообщение # 138
Доцент: 305
Mega-Team
26.05.2010
Кiшинiв
Quote (Jack-Boss)
Привет. В теме http://zb-megasa.ucoz.ru/forum/22-227-1 в первом сообщении есть расписание дней, когда будут виставлени матчи. Они будут появлятся там же в указаний срок. Первий тур в ближайшую субботу. Прогноз отправлять через форму. Вас в форму добавил. Нужно вібрать турнир, стадию, ник, ввести почту и результат в поле, как указано. Все есть в теем RULES. Если есть проблеми с переводом - обращайтесь, здесь помогут
Дата: Вівторок, 18.01.2011, 12:00 | Сообщение # 142
forever young
Лауреат: 1441
Рада Мегаспорту
16.11.2009
Киев
есть предложение по турнирам ГС, чтобы не терять неделю, играть два турнира: первую неделю прогнозировать мужчин, вторую - женщин) просто на второй неделе не по пять матчей, а по три прогнозировать, так как женщины играют три сета)
Повідомлення відредагував Accrington - Вівторок, 18.01.2011, 12:01
Дата: Вівторок, 18.01.2011, 13:43 | Сообщение # 143
batman
Лауреат: 3094
admin
29.03.2010
Київ
Quote (Accrington)
есть предложение по турнирам ГС, чтобы не терять неделю, играть два турнира: первую неделю прогнозировать мужчин, вторую - женщин) просто на второй неделе не по пять матчей, а по три прогнозировать, так как женщины играют три сета)
Так в перших турах мало цікавих матчів. До того ж тоді не ясно, як розділяти очки за турнір. І цей вже розпочався. Never Say Never!
Дата: Вівторок, 18.01.2011, 14:38 | Сообщение # 144
forever young
Лауреат: 1441
Рада Мегаспорту
16.11.2009
Киев
Quote (Jack-Boss)
Так в перших турах мало цікавих матчів. До того ж тоді не ясно, як розділяти очки за турнір. І цей вже розпочався.
зате грають наші) їх же прогнозувати цікавіше) а очки... можна очки за весь ГС розділити пополам між турнірами, а потім підсумувати очки кожного за два проведених турніри і буде сума балів за весь турнір ГС.
ну для прикладу: турнір ГС в цілому: W - 2000 F - 1200 1/2 - 720 1/4 - 360 1/8 - 180
ділимо на два турніри: W - 1000 F - 600 1/2 - 360 1/4 - 180 1/8 - 90
так виграв два турніри і отримав тих же 2000 балів в залік.
p.s. я не наполягаю, просто так цікавіше спостерігати за турніром, імхо.
Дата: Вівторок, 18.01.2011, 15:46 | Сообщение # 146
batman
Лауреат: 3094
admin
29.03.2010
Київ
Quote (Accrington)
p.s. я не наполягаю, просто так цікавіше спостерігати за турніром, імхо.
Спостерігати цікаво, коли не проводиш його. Для мене і чотирьох днів на турнір вистачає клопотів, щоб встигнути вчасно виставити матчі і результати порахувати. До того ж тоді Ігорю треба Ексель ще дороблювати, а я думаю він не дуже цьому порадується. І так часу дуже багато витратив на це все. Never Say Never!
В сітку додався ще один учасник - digor. Він зіграє з semeniuk в 1/8 - так випав жереб. Зверніть увагу на принцип подачі прогнозів - потрібно всі матчі подавати п'ятисетовими, навіть для жінок. Не зіграні сети заповнювати нулями. Приклад прямо в формі. Ексель для турнірів ГС виконаний окремо в файлі формату xlsx- це для Ексель 2007/2010. В старому форматі Ігорю просто не вистачало клітинок в ширину, щоб всі формули прописати. Для всіх інших турнірів буде окремий ексель в старому форматі. Не забуваємо, що завтра стартує 1/8 і матчі я виставлю, як тільки буде розклад. Never Say Never!