Дата: Вівторок, 07.08.2012, 09:33 | Сообщение # 61
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Долгополов виграв другий одиночний титул на турнірах АТП!!! Переміг в Вашингтоні, в фіналі в трьох сетах Томмі Хааса. Зараз гратиме в Торонто, в першому колі матч проти Радека Штепанека. Ну ни фига себе журналюга!!!
Ігор, я б так однозначно про нього не говорив. Не ясно ще хто більше в тому всьому винен, Долгополов чи наша ФТУ. Просто я памятаю як свого часу Сапронов з жіночою збірною розходився, звалив все на сестер Бондаренко. А як пройшло трохи часу виявилось що не все так як він говорив, і сестри нічого подібного не говорили, як він розказував. Тому зараз я ставлюсь до подібних ситуацій не так однозначно, і не так як нам журналісти подають. Саша до речі програ в Торонто Степанеку в двох сетах. Ну ни фига себе журналюга!!!
Ну я б тоже однозначно здесь ничего не говорил бы. Тут надо понимать, что он добился успеха в карьере во многом не за счет державы. А в подобных контрактах постоянно где-то что-то указываеться, где-то чем-то спортсмены обязаны. Вот когда есть понимание того, что держава тебе мало чем помогла, но постоянно унижает тебя этими контрактами, то конечно ничего не остаеться делать, как плюнуть на нее.
Дата: Вівторок, 11.09.2012, 14:48 | Сообщение # 65
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Цуренко програла в Ташкенті Анні Чакветадзе. Багато вона своєї подачі віддала, навіть як для жіночого тенісу. А матч Каті з Даніліду не відбувся. Як я розумію Катя знялась з турніру Вона вже 137 в рейтингу і вже не перша ракетка України. Жах. Ну ни фига себе журналюга!!!
Да, біда в жіночому тенісі. Альона не факт що повернеться, хоча я дуже на це чекаю. Катя ніяк не набере стабільності. Кутузова завершила карєру. Перспективна Антонійчук теж. Про Савчук, Бейгельзимер і Коритцеву не має навіть що писати. Всі надія на молодих Світоліну, Козлову, Івахненко. Сестри Кіченок теж перспективні. Світоліна до речі вже в наступному сезоні може стати першою ракеткою України. От так. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 24.09.2012, 10:43 | Сообщение # 69
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Ех, програв таки Марченко фінал Турсунову, хоча дуже впертий матч був, 3 години майже. Зате вернувся в топ-200, на 197 місце. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 24.09.2012, 20:56 | Сообщение # 70
batman
Лауреат: 3094
admin
29.03.2010
Київ
Щойно тільки побачив відео. Значить Долго таки буде грати лише за Україну. І виявляється в конфлікті з федерацією не все так однозначно. Never Say Never!
Долгополов несподівано програв Роже-Васселану на Кубку Кремля. А от Стаховський вибив Лопеса в Стокгольмі. І тепер гратиме в 1/4 фіналу. Never Say Never!
Ой, забув відписатись, я ж дивився весь матч Так от. Перший сет - провал. Купа невимушених, мяч зі всієї дурі бив в дуже глибокі аути. Подумалось, як програв сет, що і другий такий самий буде. І в першому ж геймі другого сету на своїй подачі, Саша допустив дві дуже грубі помилки і полетів 0-30. Але потім як перемкнуло. Да, помилки всеодно були, але менше і почав частіше завершувати розіграші переможними ударами. А в третьому сеті взагалі в Саши було 4 матчболи. Два з них на ТБ. Але на матчболах він грав якось скуто, не атакував і Васселін це використав. Говорять що в Москві він без тренера. Не знаю чого. І ще він був першим номером посіву на турнірі. От так. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: П`ятниця, 02.11.2012, 23:27 | Сообщение # 74
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Сьогодні зранку їхав на роботу, зайшов з телефона в інтернет. Прочитав, що Бубка випав з вікна в Парижі, не повірив. Зараз читаю, дійсно, правда. Пишуть, що була реальна загроза життю Бубки молодшого, зараз стан трохи стабілізувався. Але всеодно залишається стабільно тяжким. Лінк 1 А вже пізніше зявилась інформація, що замкнувся в ванній він не сам. Що так його вирішили підколоти друзі. Лінк 2 Ви мене звісно вибачте, але нахера такі друзі. І в якому стані вони там всі були. Життя людині зламали. Слів не має. Ну ни фига себе журналюга!!!
Та по новій інформації його ніхто не замикав. Він сам забув ключі і хотів вилізти через шахту ліфта. Але провалився і впав. В ТСН розказували вчора ввечері. Never Say Never!
Дата: Вівторок, 01.01.2013, 12:43 | Сообщение # 76
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Катя Бондаренко пропустить сезон 2013. Здавалось би сумно має бути, але я за неї радий. Катя Хай буде щаслива. А в теніс повернутись завжди встигне. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Вівторок, 26.02.2013, 13:28 | Сообщение # 79
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Ну наскільки я зрозумів, це її ініціатива. Підтримки в Україні на жаль мало. Добре що Світоліну Сапронов спонсорує, вона вже в топ-100. Заневська вважаю теж в наступному сезоні якщо і не ввійде то впритул підійде до топ 100. Але все йде до того, що як бельгійка. В нас зараз крім Світоліної і Цуренко сильних тенісисток не має. Катя в декреті, про Альону поки нічого не чути. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 05.08.2013, 21:22 | Сообщение # 84
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Еліна молодчина. Перша ракетка України, вже в 18 років входить в топ 50 і їй же ще прогресувати і прогресувати. До речі турнір в Донецьку проходив, може Макс ходив на Елінку подивитись Ну ни фига себе журналюга!!!
Олександ Недовєсов змінив громадянство. Шкода, і так в нас тенісистів мало, а тут і ті хто є за інші країни гратимуть. Недовєсов Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 05.05.2014, 17:55 | Сообщение # 88
Академік: 797
вболівальник
13.01.2013
Гомель
Пардон, если я нарушу тему про украинских теннисистов, но я думаю, не все ещё заметили новость про скоропостижную гибель теннисистки из Великобритании Елены Балтача. Причина - рак печени. обидно, а ведь спортсменке всего 31 год был