Ну що ж, Шовковський свою справу зробив. Але доводити до після матчевих пенальті це занадто. Звісно, що гравці ще не всі в найкращій формі, але не можна розслаблятися після 2-0. Навіть після 3-0 не можна (Шева їм би розказав чому). Never Say Never!
Захист в нас останнім часом нестабільний і хоч що хочеш роби. Чи в формі гравці чи не в формі. Проти шведів завтра буде важче, має в нас вийти склад більше схожий до резервного. Ну ни фига себе журналюга!!!
А якщо серйозно, претендентів три. Перший з них - Калитвинцев. Я після відставки Маркевича був саме за цю кандидатуру, але подивившись на збірну з Калитвинцем навіть думати не хочу що його залишать. Він дуже грамотний, мудрий спеціаліст, але мякий, без харизми. Другий - Блохін. Тут є звичайно і за і проти. Очевидно що в нього важкий характер. Очевидно, що збірна з ним не демонструватиме неймовірного футболу. Але він точно зарядить футболістів впевненістю, точно за рахунок лідерських якостей збірна битиметься в кожному матчі. Третій - Сьомін. Тут я точно проти. Сьомін вже якось тренував Росію. Не думаю, що це тренер для збірної. Він клубний фахівець. І прикро констатувати що призначення тренера співпаде з продовженням війни в ФФУ. ГМС пропонуватиме одного тренера, опоненти іншого. І буде колотнеча, задовбали вже. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 11.04.2011, 00:17 | Сообщение # 98
Абітурієнт: 7
вболівальник
08.04.2011
Киев
Quote (semeniuk)
Перший з них - Калитвинцев. Я після відставки Маркевича був саме за цю кандидатуру, але подивившись на збірну з Калитвинцем навіть думати не хочу що його залишать. Він дуже грамотний, мудрий спеціаліст, але мякий, без харизми. Другий - Блохін. Тут є звичайно і за і проти. Очевидно що в нього важкий характер. Очевидно, що збірна з ним не демонструватиме неймовірного футболу. Але він точно зарядить футболістів впевненістю, точно за рахунок лідерських якостей збірна битиметься в кожному матчі. Третій - Сьомін. Тут я точно проти. Сьомін вже якось тренував Росію. Не думаю, що це тренер для збірної. Він клубний фахівець. І прикро констатувати що призначення тренера співпаде з продовженням війни в ФФУ. ГМС пропонуватиме одного тренера, опоненти іншого. І буде колотнеча, задовбали вже.
Я как бы по сути думаю что самый реальный кандидат Блохин. Он знаком с большинством команды. А также его преимущество, что он знает кто на что способен. Речи о иностранном тренере даже ити сейчас не может, так как он за год точно не сможет изучить ЧУ и его игроков. Калитвенцеву можно поставить твердую 3 за руководство. При нем не было ни ярких, ни провальных матчей. Были только скучные и неинтересные. Эго нельзя ставить главным тренером. По поводу Семина конечно же нет , мы видели яркий пример Маркевича. А Гамулу можна)))), тогда на игру сборной Украины будут не только украинцы смотреть. Каждая проходящая минута — это еще один шанс все изменить.
Дата: Понеділок, 11.04.2011, 07:55 | Сообщение # 99
Професор: 539
друг
29.03.2010
Днепропетровск
Quote (semeniuk)
Третій - Сьомін. Тут я точно проти. Сьомін вже якось тренував Росію. Не думаю, що це тренер для збірної. Він клубний фахівець.
Ну ЮрПалыч не будет. Он спокойно будет тренировать Динамо. Если ФФУ и будет его "продвигать" туда, то это только для вида. Я не верю, что Суркис назначит нормального иностранца. Случаи с Луческу и Липпи - тому подтверждения.
Quote (W1Ld)
Я как бы по сути думаю что самый реальный кандидат Блохин. Он знаком с большинством команды. А также его преимущество, что он знает кто на что способен. Речи о иностранном тренере даже ити сейчас не может, так как он за год точно не сможет изучить ЧУ и его игроков.
Согласен, хотя он тоже не лучший тренер, но лучшего варианта уже не найти. Хотя у меня есть такое подозрение, что Суркис попросту хочет назначить Калитвинцева. О других кандидатах мы слышим совсем немного, как-то не так активно уделяет им внимание пресса. Мне кажеться, что как только представиться случай, ФФУ благополучно объявит Калитвинцева тренером сборной, чего я, чесно говоря, и боюсь. Хотя...
Quote (Nosferatu)
Даешь Гамулу тренером сборной!!!
Наверное Гамула - это вариант! Пусть даже играть команда будет слабо, но на пресс-конференциях мы все-равно будем хохотать
Дата: Понеділок, 11.04.2011, 18:46 | Сообщение # 100
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Ну вчепились же зі своїм Гамулою Я вам так скажу. Сміх сміхом, а не варто забувати про кандидатуру Марадонни. Не даремно в березні він говорив, що його кличуть в Україну, ото як приїде Весь мак на городах повирізає Ну ни фига себе журналюга!!!
чесно сказати, я не розумію...навіщо тоді було стільки голову морочити і нам, і футболістам і Калітвінцеву (якого відверто кинули)!!! Скільки випадків уже було, що тренера вертали назад і кожен раз ні до чого доброго це не приводило! Наприклад Ліппі на ЧМ-2010...Сьомін в Динамо - все ж таки краще ніж Газаєв, але з Брагою-то був провал! Мені мало віриться, що Блохін приведе до чогось доброго! Ну працював він в Чорноморці разом з Бальом...і що?!Чорноморець щас в Першій лізі...
З українських тренерів я б на даний момент виділив би Яковенка...але він не хоче залишати молодіжку...можливо правильно і робить,молодіжка у нас щас досить таки сильна (можливо і посильніше основної збірної)!
Ну в первую очередь, Олега Блохина с возвращением! Вы думаете, что это плохо? Тогда скажите: а сборная Калитвинцева вам нравилась? Я лично просто смотреть не хотел в последнее время игры Украины. Конечно, нельзя говорить о том, что с приходом Блохина будут какие-то ощутимые изменения в сборной, но складываеться такое впечатление, что Блохина выбрали среди ряда иностранных тренеров высшего класса. Мы и раньше говорили о том, что вряд ли нам назначат нормального тренера. Так что ничего такого здесь нет. Рад только, что не Калитвинцев: откровенно никакой была при нем команда. Хотя с Блохиным может быть и не лучше...
Повідомлення відредагував Qcumber - Четвер, 21.04.2011, 19:31
А при Блохіні яка гра була?!Відбитись від атак суперника, гра переважно від захисту, надіялись завжди на те, що вдасться конратака і надіялись на забитий м"яч при стандартах...вибачте, але Калітвінцев намагався поставити гру комбінаційну, а не "бий-біжи" що переважно було при Блохіні!!!Україна вчилась грати першим номером,що ніколи раніше не було!!! вибачте, але красивої гри за 5-7 зборів поставити не получиться...в збірної проглядались моментами тактичні нарисовки і гра в бистрий пас!!! я дуже сумніваюсь, що таке буде при Блохіні!!!
функціонери ФФУ могли б навчитися терпінню!!!ми скільки терпим їхні ігри між собою там?!і могли б зняти раніше приставку "в.о." Кому буде хтітися працювати на всю силу, якщо десь в підсвідомості розуміє,що його завтра можуть "попросити піти"...
а взагалі побачим, що з цього получиться...просто мені хотілося б не лише нервових перемог збірної, здебільшого фартових перемог...а хочеться побачити і красиву комбінаційну гру нашої команди! щоб вона грала першим номером, а суперники грали від захисту, боячись пропустити м"яч...
Ну Блохин тоже команду к Чемпионату мира 2006 выстроил! Правда сейчас вряд ли что-то получиться. Кто бы не тренировал, а сборная то у нас все равно развалюха! Кроме тренерской проблемы, тут еще наверное есть проблема в кадрах. Те звезды, которые выблескивали на том памятном для нас ЧМ (Шевченко, Воронин и др.), уже перегорели. А новое поколение, мне кажеться, не настолько ярко играет. Или это только так кажеться из-за плохого тренерства?
Та яскраво чи ні, то вже інша справа. Головне організувати гру, поставити командні дії на рівень, а не просто як писав Олег "бий-біжи". Збірна, напевне, ніколи не заграє як Іспанія, але як Греки їй зіграти по силі. А останнім часом навіть гра в обороні нікудишня була. Залишається лише сподіватись на приховані можливості Блохіна. З повагою - математик
Дата: П`ятниця, 22.04.2011, 00:05 | Сообщение # 108
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
або залишається надіятись на те, що Олег Володимирович не просто так проводив свій вільний час, а переглядав всіх можливих кандидатів в збірну, слідкував за їхніми іграми, вивчив їх можливості і придумав як вирішити хоча б половину проблем...в іншому ж випадку почнеться топтання на місці чи, навіть краще сказати, біг по колу...Знову переглядати всіх кандидатів, знов пробувати їх на різних позиціях, в різних комбінаціях...а це як мінімум рік!!!
і ще...я згідний, що ті зірки, які виступали на ЧМ-2006 і грають щас, уже не настільки в формі (це не стосується Шовковського-тут роль грає не форма,а досвід)...проте я не згідний із тим, що молодь грає не яскраво...просто всю молодьожку в основу не заберуть...в нас велика проблема тому, що існує велике провалля між "старіками" і "молодими"...в нас не має тієї серединки взагалі...а як люблять говорити всі наші спеціалісти "взаємодія досвіду і молодої крові" ніякого результату не приносить...ці покоління між собою грають в різний футбол, як не крути...взаємодіяти між собою в них не дуже получається...
Дата: Вівторок, 31.05.2011, 11:35 | Сообщение # 109
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Завтра граємо проти узбеків. Перший матч Блохіна після повернення. Порадував він пресухою, де трохи пошутив і трохи покусався з журналістами. Да шановеі журналісти, це вам не Михайличенко з Калитвинцевим, яким можна було на голову вилізти. Тут все серйозніше. Ну ни фига себе журналюга!!!
Ми перемогли узбеків 2-0. Бачив тільки другий тайм. Та як сказав мені після матчу мій друг - Блохін замінив Шеву і Мілевського, і дякувати Богу, що замінив. Сподобався Воронін, все таки дуже він скучив за збірною. Ну ни фига себе журналюга!!!
Україна звичайно молодці, але от смисл було призначати матч з ТАКИМИ суперниками я так і не зрозумів. Коли один узбек намагається просто винести м"яч подалі, а влучає у власного гравця, коли деякі навіть не можуть віддати пас 5 метрів точно, то тут нема що говорити. Хіба що цей матч був для підвищення самооцінки...
Такі матчі потрібні не для того, щоб грати з серйозними опонентами, а для того, щоб гравці змогли відчувати один одного на полі, щоб вони намагалися створювати власну гру, а не залежати від когось...якби Україна вчора грала з Іспанією, то думаю ми не зіграои б краще ніж Узбекистан...матч з Бразилією тому показник... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: П`ятниця, 03.06.2011, 15:39 | Сообщение # 115
Студент: 25
вболівальник
24.12.2010
Миколаїв
Треба вже вчитися грати з грандами, бо таким як Узбекистан на Євро буде дуже мало. А якщо ми хочемо нормально виступити там, треба навчитися гідно виступати з сильними збірними. Принаймні це моя думка...
Дата: П`ятниця, 03.06.2011, 15:50 | Сообщение # 116
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Погоджуюсь на всі сто. Але для того щоб на рівні грати з топ збірними, треба навчитись без проблем обігрувати слабші за себе команди. Варто згадати, як при тому ж таки Блохіну ми мучились з казахами. Та і товариський матч проти канадців чого вартий. Але очевидно, що не навчившись грати з грандами нам буде важко навіть з групи вийти на Євро. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: П`ятниця, 03.06.2011, 23:37 | Сообщение # 117
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Після матчу до трибун підійшов лише один Кучер і похлопав...всі інші пішли зразу...Вони для кого грають блін?!ми там голос зривали (в другому таймі, в першому якісь глядачі були неактивні), волну запускали...а вони... зато по дорозі до метро раза три заспівали гімн України, Червону руту і кричали "УКРАЇНА"!!!емоцій безліч, ради цього варто ходити на футбол...така культура вболівання мені подобається, а не коли тільки приходять сємочки поплювати і суддю обматюкати! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: П`ятниця, 03.06.2011, 23:48 | Сообщение # 118
robin
admin
24.03.2010
Луцьк
Так тебе ще дивує що наші футболісти зазвізділись по повній программі? Мене ні. А взагалі дивно, що ніхто з динамівців до трибун не підійшов, всетаки на своєму стадіоні грали. До речі, фотки будуть Ну ни фига себе журналюга!!!
Нічого, Блохін - тренер жорсткий)) Сподобалось, як під кінець матчу він кинув бутилку з нервів)) Хоча думаю, зробив це так, на фарт). Такий тренер однозначно заставить гравців бігати)
Quote (сухОФрукт)
Після матчу до трибун підійшов лише один Кучер і похлопав...всі інші пішли зразу...
Ну так ми ж самих казахів обіграли. .То тобі не жарти...Які там вболівальники...