так ти ше вчишся!!! Шо ж ти мовчав. А я думав довчився вже, я так на привітанні і сказав, шо ти довчився вже. Ну капєц, а значить ти ще студент. Білою завістю, чесне слово Та і я за компом все дивлюсь. В мене звичайна кімнатна антена, а там з пристойного тільки УТ-1 Ну ни фига себе журналюга!!!
Та і я за компом все дивлюсь. В мене звичайна кімнатна антена, а там з пристойного тільки УТ-1
я коли в києві, то теж все дивлюсь по інету, бо тут не має ТК футбол, дома є віасат і там простіше, а тут або через інтернет або в пабі... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
за Реал, бо гегемонія Барси уже дістала...особливо коли коментатори "Ооо, Мессі- це Бог..." або ж "Барселона-це команда з іншої планети"...я не сперечаюсь, Барса показує класну команду гру і її сила дійсно в команді, але це уже занадто...тому за Реал...точніше даже так - проти Барси)))) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Барса! ^__^ И пофиг на гегемонию, пусть хоть до конца веков у Реала выигрывают, я буду счастлив) Смотреть не буду... че то я устал на работе сегодня, был бы тур Примеры - смотрел бы, а кубок... та ну его)
З.Ы. О! будет кого 25 числа поздравлять)
Повідомлення відредагував Nosferatu - Четвер, 19.01.2012, 00:47
Ну, зато ми будем знати що ти Рома за Барсу. P.S. Якщо почнеш ікати ввісні, значить Барса виграла, і ми з Олегом тебе тут згадуєм на повну Ну ни фига себе журналюга!!!
Не так давно, ще свіже в пам'яті, я поставив на Реал. Тоді довелось вболівати за вершкових. Ті програли. Я зарікся більше ніколи цього не робити. Тому Барса і лише вона. Хочу побачити пику Моуріньо після full-time. З повагою - математик
Пінто між ноги здається пропустив....але ще 80 хв гри...в грудні Реал також забив швидкий м"яч, а результат всі пам"ятають! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Я за Барсу форева!) Хоча, чесно кажучи, почитала ваші коментарі і зразу ж захотілося глянути, як проявиться та гегемонія після, знов таки, швидкого гола Реала). Хотілось би, навіть, 2-0 в першому таймі, щоб до кінця другого програли 2-3 Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
в Реала є помилка в тому, що коли вони забивають Барсі, то починають дуже сідати і меньшими силами іти вперед, відчувається рука Моуріньо...це помилка, потрібно дожимати!
P.S. Міша,ми двоє проти трьох...зате коли Реал виграє, то в нас радості буде більше, бо в меньшості перемогли))) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
уявляю яка щас атмосфера на Бернабеу...аж амому кортить туди...хоча б в самий верхній ярус у якомусь кутку)))) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
И я за Барсу! 4:2 Без особых пристрастий, впрочем. Но уж если смотреть такой матч, то победа Реала представляется чем-то невообразимым. Победа потребует всех сил и обязательно отразится на ходе игры в чемпионате. Так что, ради сохранения интриги в Примере - я за Барсу. Нелогично, но пусть так Да, если Реал и сможет победить в домашнем матче, дома барсики свое возьмут. По сумме двух матчей все очевидно.
Повідомлення відредагував ZigZag - Четвер, 19.01.2012, 01:50
усе...досить швидко пройшов перший тайм, цікава гра на зустрічних курсах...от тільки те щоя писав вище, Реал забив і сів в оборону...грає лише Барселона, а Реал відбивається і уже під кінець від цього натиску почав допускати помилки...якщо так і далі піде, то Барса заб"є...і шансів у каталонців було предостатньо, тільки ніхто їх не реалізував... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
До речі, Санчес непогано вписався в гру Барси!а якщо і врахувати яку серйозну травму отримав Давід Вілья, то це дуже хороша покупка! "To strive, to seek, to find, and not to yield"