мене завжди цікавило одне питання:як при такій галімі грі як в МЮ, вони так часто здобувають перемоги?!я про цей сезон говору...в минулих сезонах в них час від часу була цікава гра...але не часто) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
про судівство утримаюсь...скажу лиш таке:якби це було у нас,то суддю звинуватили б в підкупі, і віправили б у першу лігу.... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Та да. Я вже після 3:0 думав, що МЮ хана. А тут - перший пеналь ще так-сяк, а от другий - це вже занадто. Але сині самі винні - треба було дотискати, а вони якось притихли. Never Say Never!
А тут - перший пеналь ще так-сяк, а от другий - це вже занадто.
повністю згідний!якщо перший це ще можна пробачити, там на думку судді, один поставить,інший ні...то другий-це відверта симуляція,за яку потрібно жовту давати...сам зачепився, упав і почав корчитись...
Quote (Jack-Boss)
Але сині самі винні - треба було дотискати, а вони якось притихли.
вони думали що діло зроблене і розслабились...стане уроком на майбутнє! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
только что посмотрел видео голов: первый пенальти очень сложный.. ну касание ноги было, было к тому же на ходу.. здесь можно поверить что Старидж именно сбил Эвра. Но второй бл*** это точно цирк... Кто нибудь повторит подвиг Баббела выложившего в твиттер фотку Уэбба в форме МЮ?
я думаю,що подвиг Баббеля уже ніхто не повторить... а ФА пора б уже задуматись...не перший же раз Уебб так допомогає червоним! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 06.02.2012, 00:11 | Сообщение # 71
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Ех, шкода що я матч не бачив. Цікава гра була. А про суддівство скажу так. Не хочеться щоб МЮ рятував матчі саме так. Раніше це робилось на характері, якого зараз не має. Це ще раз підтверджує, команду треба суттєво оновлювати і посилювати, насамперед харизматичними гравцями. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Вівторок, 07.02.2012, 01:58 | Сообщение # 72
Лауреат: 7466
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
Ліверпуль-Тотнем 0:0...Лівер був ближчий до перемоги і моменти були,але не щастило...а у Тотнема був лише 1 моментнаприкінці зустрічі, і було б несправедливо,якби Бейл його реалізував...
З.І. навіщо Ліверпуль виложив за Керрола аж 35 млн. фунтів?!!!!! я думаю Мілевський виглядав точно б краще за нього, і як мінімум у 2 рази дешевше!!! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Вівторок, 07.02.2012, 01:59 | Сообщение # 73
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
і ще...Суарес-майбутнє Ліверпуля...класний футболіст, на полі викладається на всі сто...от тільки емоції через чур і дисципліна... "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Вівторок, 07.02.2012, 09:07 | Сообщение # 74
Лауреат: 4099
Рада Мегаспорту
12.11.2009
Кузнецовск
Quote (сухОФрукт)
і ще...Суарес-майбутнє Ліверпуля...класний футболіст, на полі викладається на всі сто...от тільки емоції через чур і дисципліна...
обычный жесткий футболист, просто европа прогнила нахрен со своей толерастией... представителям афроевропейского населения (та какие там... негры они и в африке негры) даже замечания просто не сделаешь, сразу в суд бегут...
Дата: Вівторок, 07.02.2012, 11:19 | Сообщение # 75
Рада Мегаспорту
11.02.2010
Київ
вчора даже коментатор на Футболі піддьоргува ФА,мов: "добре,що Бейл не темношкірий гравець, інакше б Аггер відсижував 8 матчів дискваліфікації" (був момент,коли Аггер бісля стички з Бейлом дуже голосно і старанно щось йому розказував, після чого получили обидва по жовті...правда Гарет за симуляцію) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Вівторок, 07.02.2012, 20:25 | Сообщение # 76
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Емоції звісно треба стримувати, але в футболі це важко робити. Коли стадіон шумить, напруга на максимумі, вони і зриваються. Цікаво буде, якщо хтось з " білих " подасть в суд на якогось темношкірого за расизм Ну ни фига себе журналюга!!!
МЮ таки переміг Ліверпуль, хоча останні хвилини були напружені. Думаю на Фердинанда мають записати гольову передачу Знов здивував Керрол. Я в шоці За таке бабло... І продовжуються приколи з расизмом. Суарес не потиснув руку Евра, Евра почав хватати того за руку. Ця війна проти расизму з боку УЄФА і ФІФА дала зовсім протилежний результат. І є нехороше передчуття, якщо так продовжуватиметься і далі, наслідки можуть бути дуже погані. Тут вже не до сміху. Ну ни фига себе журналюга!!!
Як же важко Челсі відіграв перший матч проти Евертона. Абсолютно заслужено Евертон виграє 1-0, а в Челсі поближче до завершення першого тайму пішли фоли. Причому фоли від безпорадності. Ну ни фига себе журналюга!!!
Ще раз повторюсь, абсолютно заслужена перемога Евертона. Такого Челсі я не пригадую, це занадто. Не може ж відсутність Дрогба так впливати на команду. Ну ни фига себе журналюга!!!
мда...Челсі програв і нічого не зміг протиставити...одні дальні навіси в штрафну, де були практично всі гравці Евертона...іриски класно оборонялись і вміло переходили в контратаку...Челсі ніяке!
прикро що переміг МЮ...я надіявся на Ліверпуль...нажаль другого тайму не було змоги подивитись...а в першому була рівна гра...бачив як Суарес руку не пожава Евра...а от те що творилось в роздівальні після матчу я не бачив...приїду завтра в київ,обовязково передивлюсь...
а ще...неочікувано Тотнем розгромив Ньюкасл!!!!5:0...і це команди приблизно рівного класу! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Я не кажу, що Евра правий, коли почав апелювати до вболівальників, але чого хотів цим добитись Суарез? Повторення єгипетського сценарію? По моєму так запросто. З повагою - математик
Не знаю до чого расизм. Суарез не потис руку лише Евра. А Евра не єдиний темношкірий гравець в МЮ. Думаю в них особисті непорозуміння і колір шкіри тут ні до чого. Взагалі з приводу расизма подивіться епізод із мультсеріалу South Park. Дуже повчальна серія вийшла. Never Say Never!
Знову ніяка гра від Челсі і відповідно 1:1 з Бірмінгемом дома в кубку Англії...і це основним складом!!!! "To strive, to seek, to find, and not to yield"