Від сьогодні Вердером буде керувати украинський тренер - Віктор Скрипник Правда, задача в нього не з легких - Вердер зараз останній в чемпіонаті... в принципі, через це і звільнили Дутта
Скрипник справжня легенда Вердера, там говорили про нього як про головного тренере ще після відставки Шаафа. Але тобі вибрали Дутта. А тепер все добре. Читав на цьому тижні інтерв'ю Скрипника, говорить що минулої осені міг Севастополь очолити, але щось там не вийшло. Ну ни фига себе журналюга!!!
Та це мабуть усе через мене((( Взагалі не мій тиждень: спочатку 100 поставив в ЛЧ на Ліверпуль, а сьогодні 100 на Борусію( "To strive, to seek, to find, and not to yield"
спочатку 100 поставив в ЛЧ на Ліверпуль, а сьогодні 100 на Борусію(
хм, прикро. У мене також була така думка зробити першу ставку (за дуже довгий час) на БД, бо ну скільки вже можна. Склад то прекрасний у Клоппа, але щось вони на букмекерів грають. Їх спонсор часом не БВІН? ))) З повагою - математик
Найприкріше те, що коли робив наступний експрес, ще промайнула думка, може не включати БД у експрес....все таки включив))) "To strive, to seek, to find, and not to yield"
скоріше за все так і буде...Фіорентина та Волинь зіграли, Борусія ні, ще Барселона потім гратиме, але це вже не має значення. "To strive, to seek, to find, and not to yield"
Дата: Понеділок, 01.12.2014, 20:45 | Сообщение # 43
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
ЦитатасухОФрукт ()
скоріше за все так і буде...Фіорентина та Волинь зіграли,
На Волинь тоже ризиковано ставити Взагалі думаю що Клопп зробив ставку на ЛЧ, але мабуть не думав що в чемпі буде все настільки погано. Думаю, великі шанси що він залищить Боруссію, і його недавні слова що хотів би попрацювати в Англії зразу наштовхують на думку, що це Арсенал. На крайній випадок Ліверпуль. Ну ни фига себе журналюга!!!
Ха я сегодня даже ставку на победу Вольсбурга затулил, как по мне договорняк, что б не совсем интерес пропал к чемпионату =))) Я вот и завтра думаю что то схожее может быть в матче чемпа Англии. Что то я везде договорные матчи вижу последние время =))) ...
Дортмунд дивує...ладно ще нічию в Леверкузені можна вважати непоганим результатом в нинішньому стані Борусії. Але ж програвати дома Аугсбургу... Жесть!
А Скрипник молодець! "To strive, to seek, to find, and not to yield"
А я навпаки очікував що Вердер не програє. Навіть в чемпі ставив на господарі/нічия. Тільки от Рома так само поставив на той матч Ну ни фига себе журналюга!!!
Клопп в кінці сезону йде з Дортмунда. Мабуть це логічно, там потрібні зміни, Клопп вичерпав себе в тій команді. А букмеккери вже почали приймати ставки, яку команду він очолить з нового сезону. Поки що найбільше вірять в Ман Сіті. Ну ни фига себе журналюга!!!
Також думаю, що це вірне адекватне рішення. Команді потрібна встряска, тобто якісь зміни. Найлогічніше - це зміна тренера. Я другу також сьогодні писав, що Ман.Сіті відкриє охоту. Вони Пелегріні не звільняли, тому що не було ким замінити.
І сьогодні демотиватор бачив: "А що якщо він залишив Борусію, щоб перейти у Баварію" "To strive, to seek, to find, and not to yield"