Мішаня просто супер-пупер-мега форумчанин! Задумати і втілити таке… Просто молодчинка! Подарунок бомбезний! От такого я точно не очікувала. Величезне дякую Вам з Юлею! Кеп теж постарався – класний кліп вийшов і музика в тему ;-). Тільки от базу фоток треба, справді, оновити. Санек давай нову фотку! )) Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Дата: Понеділок, 02.01.2012, 02:47 | Сообщение # 37
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Як я і писав ще літом, це зовсім інша історія. Написав текст, ще осінню минулого року, коли були свіжі в памяті спогади про прощання з старим форумом. Власне про це історія в пісні і є. І дуже буде прикро, якщо колись ця пісня підійде і нашому форуму Текст писав від жіночого імя. Вгадайте з одного разу від чийого саме. Ну ни фига себе журналюга!!!
Дата: Понеділок, 02.01.2012, 03:03 | Сообщение # 38
БаАагиня
Лауреат: 4241
Рада Мегаспорту
04.11.2009
Ужгород
Клас! Що ж, починати все з початку важко, але ми труднощів не боїмося). І старі друзі залишились, а от з новими дефіцит... Мішаня, в тебе вийшов просто шедевр! Молодчина, чудовий подарунок форуму, викликає певні емоціїї. Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/
Дата: Понеділок, 02.01.2012, 06:33 | Сообщение # 39
Лауреат: 3816
друг
30.10.2009
Харьков
Спасибо.Всегда говорил и еще раз повторю,что Миша это сильная творческая личность.Это аксиома.Я это еще заметил на том форуме, но его там сдерживали некоторые факторы.И в полной мере он развернулся и открылся на нашем форуме.Миша осознает Свободу так , как и положено.Ведь Свобода это не вседозволенность, а категория ,где есть рамки и границы.Где есть права и обязанности.Вот и Миша берет от Свободы и выполняет только добровольные обязанности и это доставляет ему радость и нам.Спасибо. Как старому меломану мне интересно,что это за минусовка?По стилю это из старых композиций, присутствует модуляция и не раз.Сейчас этот прием уже не используют.А жаль.Кстати, когда познакомимся с Юлей?Пора ее и представить нашей общественности, пора.Можно и интервью с ней сделать, с видео, конечно.Ждем-с.
Дата: Понеділок, 16.01.2012, 19:25 | Сообщение # 40
Лауреат: 5658
кэп
03.11.2009
Чернівці
Та як же це так!!! Повз мене пройшла ця пісня, аж тепер наздогнав. От я шляпа. Міша, респект. Навіть не знаю що тут писати. Пісня зовсім інша і за стилістикою, і за настроєм. Справді, викликає певні емоції. Твори і надалі, це прекрасно! З повагою - математик
Дата: Понеділок, 16.01.2012, 22:36 | Сообщение # 41
robin
Лауреат: 12159
admin
24.03.2010
Луцьк
Кеп, цю пісню записувала не Юля. Навіть не знаю хто, чесно кажучи. Просто віддав текст і мінусовку, розказав, про емоційну складову і все. А з Юлею будем записувати третю пісню, надіюсь що вже в січні. Але поки неясно. До речі, для порівняння послухайте оригінал ( з 1:30 ), в виконанні Аллєгрової. Може це і нескромно, але наш варіант кращий. По всіх показниках Ну ни фига себе журналюга!!!
Міша, тобі Аня ще не сказала "Та ти мене уже задовбав зі своїм мегаспортом!" а взагалі жартую...Юлі дякую за виконання! а тобі за твою будівельну освіту,яка навчила тебе писати тескти до пісень! До речі, ти з Йолкою говорив, вона дозволила використати музику?!а то ще в суд подадуть за використання авторських прав...а наш форум нефінансе об"єднання, розраховуватися не буде чим "To strive, to seek, to find, and not to yield"
До речі, ти з Йолкою говорив, вона дозволила використати музику?!а то ще в суд подадуть за використання авторських прав...а наш форум нефінансе об"єднання, розраховуватися не буде чим
Та вже я думаю на неї в суд подавати , за плагіат Ну ни фига себе журналюга!!!
Міша, ти прям як Крутий, Рєзнік і всі естрадні монстри разом узяті скоро будеш Браво!!! Прослухав - прекрасно. Юлі дякую за виконання - тобі за слова, ну і за музику теж дякую, що поділились ) Респект!
Пора відкривати хіт-парад і визначати переможця. А нові хіти будуть ураганом вриватись в ТОП-10. З повагою - математик
Повідомлення відредагував Математик - Середа, 28.03.2012, 12:01
Міша тобі треба подумати про перекваліфікацію в музичні продюсери.На пів-ставки звісно, бо ми тебе з основної роботи на Мегаспорті не відпустимо. Never Say Never!
Слухала і аж мурашки по шкірі бігали - невже це про нас, невже це все Мегас... Дякую, Мішаня, чудовий подарунок! You are the best! Как бы ты не смотрела, ты должна смотреть в правильном направлении. /Чеширский кот/